Safranbolu'dan acemi bir girişimci

Selamun Aleyküm.
İsmim Ramazan Eğin. Ağaçkese Köyü’ndenim. Safranbolu’da ikamet etmekteyim. Karabük Üniversitesi Teknoloji Fakültesinde görev yapmaktayım. Takriben 10 sene sonra emekli olurum kısmet olursa. Emekliliğe hazırlık için arıcılıkla meşgul olmak istiyorum.

Ramazan bey

Kişisel bilgilerinizi güncellerseniz

isminizi unutmayız,regin yazan yerde ramazan eğin yazmalı.

Allah işlerinizi rast getirsin.

10 yıl kala başlayınca ,1 kovan o vakte 300 kovan olur biz 2 yıl kala başladık galiba biraz geç kaldık

İsim değiştirmeyi demedim ama, nerden yapılacağını bulamadım. Kullanıcı adı ayrıdır diye düşünmüştüm ilk baştan.

Bu işi köyde yapacağım kısmetse. O kadar kovanla başa çıkamam. Ama ortalama olarak max. 100 kovan olur diye düşünüyorum…

Adminlerimize özel ileti yoluyla düzenlettirebilirsiniz.

Foruma hoş geldiniz Ramazan bey, hayırlı olsun.

"Rab’bim tüm arıcı dostların kovanlarını taşıyamıyacakları kadar bal doldursun inşAllah "

Foruma hoşgeldiniz Ramazan bey, güzel bir uğraş şimdiden hayırlı olsun…

Önce hoş geldiniz.

Teknoloji fakültesi: yani teknik eğitim fakültesi mi?

Zaman içinde bir çok şeyin adı değişti de ondan sordum.

İş çıkarıp durma beya.

HB

Adamlar bizi siteden atmasınlar sonra :wink:

Aynen öyle abicim. Teknik Eğitim halen devam ediyor ama çok az öğrencisi var.

Hoşbuldum. Teşekkür ederim.

Ramazan Hocam Cuma günü Karabük MYO mezunu olarak hocalarımı ziyarete gelmiştim. Daha önce mesaj atsaydınız orada görüşme imkanı olurdu. Hayırlısı artık. İnşaallah sizin için hayırlı olur. Safranbolu florosı ile güzel bir yer. Hemen 2 kovan arı alıp başlamanız gayet güzel olur. Önümüzdeki sene 10 kovanla devam edersiniz inşaalah.

Kısmet diyelim kardeşim. İnşallah seneye azda olsa bilgi sahibi biri olarak yorum yapmak nasip olur

Önce halk eğitim merkezine gidip arıcılık kursu için başvurun.Bu kurs ve aldığınız belge size başlarken cok yardımcı olur.