sanırım 430 kalitede bal süzme makinam var satılıktır.Kargo alıcıdan il dışıda gönderebilirim.
Kac lira istiyorsun.
Bir de resimlerini eklersen daha iyi olur.
Depoda oldugu icin foto haftaya atabilirim ust kapaklarini bulamadim fiyat ozelden yolladim
fiyatı bende öğrenmek istiyorum. özelden de yollayabilirsiniz fakat buradan yazmanız daha doğru olmaz mı?
fiyat olarak 350 istiyorum ust kapaklarını bulamadım malesef depoda olduğu için foto çekemedim haftaya isteyenlere yollayabilirim.
http://i.hizliresim.com/LQoJdb.jpg
resimdeki makinanın aynisi
Kargo şirketine sordum. Nakliye için çok fazla para istediler.
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
murat abi keşke baştan yazsaydım bu makinayı hiç üşünmeden gidip aldım makina beklediğim gibi her tarafı paslanmaz yalnız sahibi telefonda bazı ufak tefek somun bilye gibi parçaların olmadığını söylemedi yinede olsun hayırlısı olsun
Bu makinelerin aha eski yapımlarında sepet yüksekliği sorunu var.
Sepeteki çerçevenin tabana oturduğu geniş çengeli biraz açıp yükseklik ayarı yapabilirsiniz.
teşekkür ederim hocam sağolun kulanalım gerekirse alttaki çengelleri kesip daha uzun çengel yapıp kaynak yaparız. argon kaynağımız var. hatta sepette çevçevelerin düşmemesini saglayan 3 mm tel yoktu teli ayarlayıp kaynagını arkadaşıma yaptırdım çokta güzel oldu.
Sepet malzemesi tellerde paslanmaz O yüzden kaynağında paslanmaz olması iyi olur
Tel kaynatılınca üste gelen çerçeve yanak ağacı, sepet üst yatay teline dayanacak, dayanmazsa elek telleri peteğe batıyor.
Hayırlı olsun. Hem alana, hem satana. Güle güle kullan. Ben bu sene emanet makina ile işimi gördüm. Zaten çok bal çıkmadı. Seneye verim iyi olursa yeniden sıfır veya kullanılmış makina ararım.
Çorumda bulunan Ben… Arıcılıktan aldığım 304 kalite 4 lü bal süzme makinesi ile 10 çerçeveli sır alma tezgahı bir arada olan (2 Yıllık) sıfır ayarında taşıma sıkıntısı sebebiyle satılık veya Varil tipi olan 304 kalite bir makineyle takas edebilirim. Makine Tekirdağ Marmaraereğlisi’nde
0532 451 34 76
Satılık 4 lü Hemi marka paslanmaz celik bal süzme makinesi sadece 2 defa kullanılmış daha ambalajında uygun fiyata verecem.
foto yüklemeyi beceremedim isteyene vhatsaptan foto gönderebilirim.
yer.Ankara tel.0555 441 5041
Cavit abi satıldı mı makine?
Duyması biraz zor, enson 1 yıl önce girmiş.
Ancak telefonla ulaşabilirsin.
Telefon ile ulaştım. Makineyi rezerve ettim. İnşallah haftaya elimde.
Cavit abi;
Makine elime ulaştı. Teşekkür ederim.