Savaş ÖZTAŞ & Bekir Sıtkı GÜRLER Arılığı

Yalçın abi anlatımda bir yanlışım olabilir.20mmx30mm profilden yukardaki ölçülerde kesmekten bahsetmiştim.Kusura bakmayın.

Sehpa ayaklarının altına mermer, karo… vb. bir altlık koyulmalı…

Yağmurdan olmasa da baldan devrilir yoksa…

Çok teşekkür ederiz Yalçın bey.

Dostlar sayesinde :smiley:

Çok teşekkür ederim Hakan bey.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Sehpa ölçülerini forumdan aldık. : Dikdörtgenin dıştan dışa ölçüsü 100*49 cm. İç ölçüsünü 45 cm. Yükseklik 30 cm.

https://www.aricilik.gen.tr/index.php?topic=3881.0

Çok teşekkür ederim.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Cümlemiz için bereketli ve hayırlı birt sezon olur inşallah. Çok teşekkür ederim.

Sehpa ayaklarının altında mermer altlıklar var. Teşekkürler.

Arılığınız hayırlı,arılarınız sağlıklı ve ürününüz bol olsun inşallah. :slight_smile:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim İbrahim bey. Hepimiz için bereketli ve hayırlı bir sezon olur inşallah.

Bekir ve Savaş beyler arılığınız hayırlı olsun,yeriniz nerede.

Çok teşekkür ederiz Cavit bey. Arılarımız Beytepe’ de.

Yakında bir ziyaret gerçekleştirelim. :slight_smile:

Çok iyi olur İstemi bey. Yarın öğlen gitmeyi planlıyorduk, uygunsanız sizi de alıp birlikte gidelim. Yarın uygun olmazsa sizin uygun olduğunuz gün de gidebiliriz.

Dünür ağırlamak da zor olur şimdi…

Bekir Abi arılığınız hayırlı olsun.O kadar uğraşdan sonra güzel görüntüler yayınlamışsınız.

Giderseniz beni de unutmayın :slight_smile:

Baklavamız hazır :wink:

Çok teşekkür ederim Akın.

Adem mesajını döndükten sonra gördüm, bir daha ki sefere diyelim artık :wink:

Bekir Sıtkı abi arılığınız hayırlı olsun bol bereketli sezon dilerim.

Çok teşekkür ederim Hüseyin bey. Cümlemiz için hayırlı ve de bereketli bir sezon olur inşallah.

adaş abi arılıkta arılarda hayırlı olsun ilk bal cok tatlı oluyor bereketli olur işallah

Çok teşekkür ederim Bekir bey :wink: Umarım sezon bereketli olur, hem bizim hem de tüm forum ailesi için.

Çok emek harcanmış, arılık düzenlenmiş.

Emeğinizin karşılığını görmeniz dileğiyle.