Hoşbulduk,bilgi için teşekkür ederim.
cuneyt...ariligi post:19:
Murat hocam bende mum yapıştırma regülatörü ile vede çerçeve teli kullanarak şimdiye kadar bayağı strofer köpük kestim, telin güzel tarafı aşırı ısınırsa kopuyor, yani sigorta görevi görüyor, en uçtaki ara kabloda yanma oldu vede koptu, gittim yanlış hatırlamıyorsam 0,60 lik dediler sanirim yanmaz kabloyla değiştirdim şimdilik bu sekilde verimli bir şekilde kullaniyorum…
Regülatör icin veya kendi güvenliğimiz icin tehlikeli olurmu bilmiyorum, birkaç elektirikciye sordum onlardanda tatmin edici bir cevap alamadım doğrusu…
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 V VEYA 18 Voltluk bataryaları hiçbir risk olmadan kullanabilirsiniz,kesme işini yapacak araya krom çerçeve teli kullanıyorum,sadece tel ısındığından tele elinizi vurmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.
Hoş bulduk,Murat Akın abi. Yorum yapıldığında e-postam da görürüm diye,foruma girmedim,fakat epostama herhangi bir şey düşmedi.Dolayısıyla yazılanlara cevap veremedim kusura bakmayın. Strafor kesme işi 12 voltluk batarya ile yapıldığı için pek bir riski olmuyor.
ilk yorumu okuyanlar elektrik deyince evde kullandığı 220 voltu sanacak çünkü 12 volt yazmamışsınız. ben o yüzden uyardım.