Tarım Bakanı kim olsun?

Böyle bir kampanya başlattım çünkü gerekli olduğunu düşünüyorum.
Desteklerseniz belki yararı olur diye düşünüyorum.

https://www.change.org/p/ahmet-davutoğlu-türk-tarımının-değişime-ve-yenilikçi-bakışa-ihtiyacı-var?recruiter=419631874&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLink

Hocam tebrikler !

Destekliyorum

Acil stok beslemesi gerekli. :slight_smile:

İnşallah gelir abi.

+1 oldu.

Tanımıyorum ama…

Siz uygun diyorsanız, öyledir.

Bir destek oyu da benden.

Isabetli secim +1

Ey kendini insan bilen insan ! kendini oku

Tanımıyorum ama +1 de benden

+1

İnşallah bakan olarak görürüz kendilerini

Tanimazdim. Netten kimdir nedir baktim. Vucut dilinj gormek icin bir kac vidyosunu izledim.

Kaynak uretmeden kamunun kaynaklarini harcamak, saga sola bir seyler yapmak kolaydir. Ama finansman kaynaklarini kamuya bir kulfet olmadan yapilan yatirim ise vizyon sahibi degerli yatirimdir. Bahsettiginiz kisi bu ikinci kisma giriyor gibi! 14 milyon agac dikilmesine oncu olmasi bile yari col olan ic bolgelerimiz brnim icin adina takdir edilesi bir vizyon.
Aricilik icin degerli agaclar dikilmis ise daha degerli :slight_smile:

Bende tanimiyordum özgeçmişini okudum takdire şayan işler yapmış

O halde nerede bu millet…!?

+1 Hayırlısı olur inşallah.

İnşallah hayırlısıyla olur.

hayirli ile olur insallah +1

Başarılı herkes desteklenmeli.

İletilerden anladığım, çoğu arkadaşımızın Recep Konuk’u tanımadığı.
Mesleki nedenlerle tanıştığım, tanıdığım biri Recep Bey.

Her keresinde de beni şaşırtmış bir insan olmuştur.
Mesela, köylünün elindeki birer ikişer danayı alıp, köylünün danaya harcadığı yem maliyetinden düşük fiyatlarla bakıldığı dana kreşlerini yapan adamdır.

Mesela, pancarın melasa dönüştüğü süreçte ortaya çıkan ısıyla Konya gibi yerde muz yetiştirip bunu satan adamdır.
Seradan çıkan kırk derece sıcaklıktaki suya bakıp bununla ne yapılır diye düşündükten sonra o sıcaklıktaki suda yetişebilen Güney Amerika menşeli bir balık türünü çiftlik şartlarında yetiştiren adamdır.

“Bunların hepsini bir başına mı yaptı?” denilebilir.
Doğru.
Arkasında iyi bir ekip var ama son karar mercii olarak alışılmamışa kapı açan kaç kişi tanıyorsunuz?

Eminim, Türk tarımı, önümüzdeki yıllarda onun öncülüğünde kurulan tarım odaklı üniversiteyi de çok konuşacak…

Güveninize teşekkür ederim…

Ben şimdi ikna oldum,

recep beyi destekliyorum :slight_smile:

+1

Arı yemi, besi yemi uygun fiyat olurmu acaba?