Turan SARACOĞLU Arılığı

Es selâmu aleykum.

Yüce Rabbimin izniyle, ikram ve ihsanları ile ben de bu güzel işin içine girdim. Tam manası ile acemiyim. Burası da faydalanmaya çalıştığım bir forum. Şimdiden, Allah’ın izniyle yardımcı olacaklara teşekkür ediyorum.

Teşekkür ederim Hocam. Bugünler biraz yağışlı olduğundan çıkarmak istememiştim. Yağışların bitmesini beklmeden çıkarayım mı yinede ? Kovanların nemden korunmasını istiyorum.

ve aleyküm selam turan bey
öncelikle doğru yerdesiniz arılığınız hayırlı uğurlu olsun
başarılar dilerim

Allah razı olsun Süleyman bey.

Turan bey,

Bayburt’un hangi köyünde arılar? ırkları nedir?

Bayburt merkezdeyim. Arıların ırklarını bilmiyorum maalesef Muammer Bey. Bunu nasıl teşhis edebilirim acaba?

Turan bey merhaba,

Arılığınız hayırlı uğurlu olsun.

Merhaba. Teşekkür ederim Cengiz Bey.

arılığınız hayırlı olsun turan bey…

Teşekkür ederim İsmail Bey. Allah sizinkilere de hayırlar ve bereketler ihsan etsin.

Saathane meydanından Zahit’e çıkan yoldaki arıcı dükkanına sor. o sana yardımcı olur.

Foruma hoşgeldiniz.

Arılığınız hayırlı olsun.

Kovanlarınız arı ve bal ile dolsun.

Yeni sezonunuz bereketli olsun.

Aramıza hoşgeldin.yerin güzelmiş .sessiz sakin.
Bereketli bir sezon dilerim

Turan bey hayirli olsun.
Kovanların altındaki sehpa yaylanabilecek bişey gibi gozukuyor yatak alti sanirim. Kovan kontrolunde sallanirsa arilar hircinlasabilir haberiniz olsun.

Turan bey arılığınız hayırlı olsun, her şey istekleriniz doğrultusunda oluşsun.
Her şeyi sadece Allahtan istemek ve Allahtan beklemek en doru olanıdır.

Hoşbulduk. Çok teşekkür ederim. Cümlemizinki.

Hoşbulduk. Elhamdulillah evet güzel bir yer. Çok sağolun. Allah hepimize bereket versin.

Çok teşekkür ederim. Haklısınız. Biraz o dertten muzdaribim.

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyle. Bundan başka doğru yol da yoktur zaten.

Arılığınız hayırlı olsun Turhan Bey. Rabbim yardımcınız olsun.