Sercan kardeşim. Öncelikle aramıza hoş geldin. Doğru yerdesin.
O tecrübeli arıcı mı söyledi yalancı ana olduğunu?
Eğer öyleyse boş ver o arıcıyı, bir daha ona bir şey sorma.
Petek gözlerindeki, normal işçi larvaları. Hem de ana güzel yumurta atmış. Bu fotoğrafa göre arıların bal stoğu biraz daha fazla olsa iyi olurdu. Ortalardaki beyazlıkları anlamadım. Gözleri sen mi açtın. O beyazlıklar larva mı?
Kendi profilini ve arıların durumunu daha detaylı yazarsan forumdaki arıcı arkadaşlar sana daha fazla yardımcı olabilir.
Yeni basladim toplam 20 gun oluyor arici balkonda bakiyorum. 1 hafta kadar ana ari yok oldugunu fark ettim. Onun uzerine. Tavsiye uzerine arici getirdim konustum yildir bu isi yapiyom dedi. Neyse anlastim kovani actik dedi ana arin. Yok ve gec kalinmis. Yalanci ana ariya gitmis dedi ve erkek ari larvasi dedi bunlar saf yuregimden mi yoksa. Salakligimdan mi tmm dedim geregini yapilsin dedim
6 citam arim vardi. Simdi ise 4 cita kaldi. Ana arin vereli 3 gun old kabul eder ins eski haline nasil gelir kışa da cikalamayacaklar yoksa boyle giderse abi
[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] evet. Ama ona sikayet edecem nerdeyse bir kovan arim ölecek ti katliam yapti serefsiz
Öncelikle profilini düzeltirsen iyi olur. Yaşın yerin vs.
Başkası eliyle arıcılık yapmayı unutman lazım.
İlk başladığımda bir oğul aldık ve bahçeye koyduk. Ondan sonra ben de ona buna şu kovana bi bakıver diyordum.
Ama baktım ki olmuyor. İnternetten her şeyi bilen Google amcaya sordum. Beni arıcılıkla ilgili her bilgiyi barındıran bu forumla tanıştırdı. Bu forumu kuran emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Böyle böyle öğreniyoruz.
Her düşüşte bir öğreniş, ne düşüş biter ne öğreniş.