yaşlı analı kovana ana memesi vermek

iki kovanımın anasını beğenmiyordum. iyi diye tabir ettiğim kovanın birinde meme gördüm. hafta sonları bakabildiğim için arı sıkışmış. kapalı açık karışık meme vardı ama ama oğul henüz çıkmamış.
bende hemen anayı aldım bi kenara, geri kalanıda ikiye böldüm. böldüğüm kovanlarda dörder meme bıraktım. ikişer tanesini beğenmediğim kovanların anasın öldürüp onlara verdim. sonuç ne mi oldu. Hüsrannn

nedeni ise benim aldığım memeler muhtemelen yaşlı kurtlardan yapılan memelerdi ki çıkar çıkmaz bir gün sonra kovandan kayboluyorlardı muhtemelen beğenmediler. eski ananın yumurtalarından olan birer ikişer meme yapmışlardı allahtan dokunmadım onlara. Anlayacağınız sadece ana arıyı gençleştirmiş oldum.

bu iş için amatörlerin nasıl kendi anasını üretmesi gerektiğini anlatan konu
https://www.aricilik.gen.tr/index.php?topic=1289.0
bunu bir inceleyin. işin bence en püf noktası arı sütünü en çok tüketecek kurtcuğun hangi memede olacağının tespiti.
kolay gelsin