Yetkililere...

Öncelikle saatte 3’ten fazla kişisel ileti gönderemediğim için ve aynı zamanda da üye arkadaşlarımız da bilsin diye konu açmak istedim.

Bu akşam paylaşmış olduğum konu başlığı Önder Bey vesilesi ile başka bir konuya yorum olarak eklenmiştir.
Daha sonra açtığım konuyu göremeyince tekrar açtım, o da kilitlendi.
Fakat beni rahatsız eden nokta benim bahsetmiş olduğum konu ile taşındığı konuyla hiçbir bağlantısı yok.
Bu durum beni hem sinirlendirdi hem de üzdü açıkçası.
O konu için saatlerce araştırma yapmıştım, arıcı arkadaşlardan da yorum alabilmek ve ortak bir fikirde buluşmak için.
Bu konuyu da siler ya da kilitlerseniz şaşırmam.
Teşekkürler, iyi çalışmalar…

Siz aynı konuyu yazmadan dört gün önce, iletinizden sadece dört ileti önce aynı konuda ileti olduğunu fark edebilseymişsiniz iyi olurmuş…

https://www.aricilik.gen.tr/index.php?topic=11611.msg238463#msg238463

Bu bilgiyi geç de olsa verdiğiniz için teşekkür ederim. Bahsetmek istediğim nokta bu başlığı daha önce de olsa bir başlık altında üyelere sunmak ve güzel bir tartışma ortamı oluşturmaktı. Orada yorum olarak eskiyip gidecek…

Yazdıklarınızdan, başlıkta bulunan kendi iletileriniz dışındaki iletilere, hangi bağlam içerisinde taşınmış olduğuna bakmadığınız anlaşılıyor.

Önder Bey,
Ben bahsettiğim konunun ayrı bir başlık içerisinde daha dikkat çekici ve yoruma açık olacağından bahsediyorum. Çünkü çok yenilikçi ve devrim niteliğindeki bir konudan bahsediyoruz.
Benim görüşüm tabi, siz en iyisini bilirsiniz.
Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
İyi çalışmalar…

Konu başlığı “Yetkililere” mi?

Önder abi yetkili zaten Taner hocam.

Özgün olmak gibisi yoktur. Yemişim Avustralyalının uyduruk sistemini. :smiling_face: