19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Ülkemiz için acı ve yaslı olan günlerden ;Aydınlık ve umut dolu güzel günlere ulaşmak dileği ile bütün yurttaşlarımızın Gençlik ve Spor bayramı kutlu olsun.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs genclik spor bayramı kutlu olsun

19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun…

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

Biliyorum,
Yazdıklarım yine silinecek ama,
Elin İngiliz kulübü bile mesaj yayınladığı bir günde, bizim bazı cenahın ağzını bıçak açmaması,
Yada bu özel günde Atatürk’ün adını anmaktan kaçınmaları çok dokunuyor…
Ne diyeyim?

“19 Mayıs ATATÜRK’ü anma, gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun.”

http://www.radikal.com.tr/spor/liverpooldan_turkce_19_mayis_mesaji-1192881

O Güneş Yine Doğacak!..
Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık ateşini yaktığı günün 95’inci yıldönümü…
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı…

Dört bir yanda elemler içindeyiz.

Büyük Önder, “Bugün mevcut fabrikalarımızda ve daha çok olmasını dilediğimiz fabrikalarımızda kendi işçimiz çalışmalıdır. Refah içinde ve memnun olarak çalışmalıdırlar. Ve bütün bu saydığımız sınıflar aynı zamanda zengin olmalıdır ve hayatın gerçek tadını tadabilmelidir ki, çalışmak için kuvvet ve kudret bulabilsin” demişti.

Ama işçilerimiz köleleştirilerek, öldürülüyor…

Büyük Önder, “Ülkemizde pek çok yabancı parası ve bir çok propagandalar dönüyor. Bundaki amaç pek açıktır ki; ulusal eylemi başarısız bırakmak, ulusal isteklere inme indirmek, Yunan, Ermeni isteklerini ve yurdun kimi önemli kesimlerini işgal amaçlarını kolaylaştırmaktır” demişti.

95 yıl sonra aynı oyunlar oynanıyor…

Büyük Önder, “Diyarbakırlı, Vanlı, Erzurumlu, Trabzonlu, İstanbullu, Trakyalı ve Makedonyalı, hep aynı cevherin damarlarıdır. Bu damarlar, birbirini tanısın. Türk milletinin toplumsal düzenini bozmaya yönelik çabalar boğulmaya mahkûmdur. Türk Milleti kendinin ve memleketinin yüksek menfaatleri aleyhine çalışmak isteyen bozguncu, alçak, vatansız ve milliyetsiz beyinsizlerin saçmalamalarındaki gizli ve kirli emelleri anlamayacak ve onlara hoşgörü gösterecek bir topluluk değildir” demişti.

95 yıl sonra “açılım” adı altında damarlarımız kesiliyor…

Herşeye rağmen Büyük Önder’in dediği gibi, “Türk ufuklarından bir gün behemahal bir güneş doğacağına, kuvvetinin bizi ısıtacağına” eminiz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Ülkemizin bu üzücü gününde bayram kutlaması kolay olmasa gerek.

Aynı zamanda Atatürk’ün doğum günü olan.

19 Mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramı kutlu olsun.

Doğru söze ne denir. >:(

19 Mayıs ATATÜRK’ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.

Atatürk, silah arkadaşları ve onların çağrısına katılan yiğitler sayesinde bugün bağımsızız, özgürüz…
Minnet, şükran ve saygıyla hatıraları önünde eğiliyorum.

Beğendim…

Bayram tebriğinden daha ileri bir duyguyla bu bayramın alt yapısını hazırlayanları anmak güzel.

Kurtuluş Meşalesinin yakıldığı bu özel günde Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatana ömrünü adamış şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11257063_10152475676167609_186533262770997533_n.jpg?oh=b0f6031785bf94ea0d023c97149e74e6&oe=55C20A53

Ulu Önderimiz ve silah arkadaşlarını saygıyla anar Atatürk ü anma gençlik ve spor Bayramı’nızı kutlarım…

Aydınlık günlere kavuşmak umudu ile…

;D ;D

Benim, O zamani Cocuk yasta, yasayan iki insanla konusma firsatim oldu.daha dogrusu Onlar konusurken ben adeta gik cikarmadan dinledim,"Ben sanirim 8-9 yaslarimdaydim Agam (Agebeyim) beni sabah erkenden kaldirir, Uyuz bir Katirimiz vardi onu gütmeye yollardi.beni Katir otlattiyor sanirlardi,ben yunani gözetlerdim, Askerleri ne tarafa gittiyse hemen gelir agama söylerdim, oda hava kararinca gündüz hic disariya cikarmadigi Atini alir dogru Cete ye, bu haberi bildirirdi,onlarda yunanin dönüs yollarina pusu kurarlarmis, ben bunu cok sonra,hatta yunan gittikten sonra ögrendim"bunlar Rahmetli Haci
Mustafaa nin sözleriydi,.
Bektes aga da ;Agam Bir gün yunana erzak sirasinda Askerleri bulamamis,Muhtari sorguya cekmisler niye askerler
ac kaldi diye, oda Nasil olsa cocuk birseyyapmazlar diye agami ele vermis, agam onbir yasinda, alip götürmüsler bir gün sorgulamislar, her ne kadar ben yiyecek getirdim ama askerler bana söylenen yerde degildi dediysede inanmamislar,öyle dögmüsler öyle dögmüslerki,günlerce deriden cikamadi, herkes ölcek ölcek diyorlardi,ölmedi ama büyümedide öyle kücücük
kaldi. diye anlatti, Hikaye uzun…
Yokluk, imkansizlik icinde, hatta kimsesizlik icinde,kimsenin beklemedigi Cesareti, Kudreti gösterip düsmanini yurdundan defeden bu Milletin O nesli, (Kusagi) Basta Ulu Önder den, Haci Mustafalara kadar Cocuk ,Ihtiyar,Kadin,Hepsi; Basimizin Tacidir.Ne söylesek,ne yazsak, Ne yapsak Haklarini ödeyemeyiz.
Allah O nlara Rahmet, Bizede Merhamet eylesin.