2013 Yeni Yıl Kutlaması

2013 yılı tüm arıcı arkadaşlara sağlık ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum. :slight_smile:

Tüm forum ailesinin yeni yılını kutlar, sağlıklı, mutlu, bereketli, bol kazançlı 2013 dilerim :smiley:

Bütün Aricilik.Gen.Tr Ailesinin Yeni Yılının Hayırlı, Bol kazançlı ve Bereketli Geçmesi Dileğiyle

Tüm arıcı arkadaşların 2013 yılını kutlar. Yeni yılın hayırlı ve bizler için bereketli olmasını dilerim.
:slight_smile:

Hayırlara vesile getirsin…

http://f1212.hizliresim.com/14/z/hhjt1.gif

2013 yılının tüm arıcı kardeşlerimize saglık mutluluk huzur getirmesi dilegiyle …

Tüm forum ailesinin yeni yılını kutlar, sağlıklı, mutlu, bereketli, bol kazançlı 2013 dilerim

Teknik Arıcılık Bilgi Paylaşma Forumu üyesi herkesin yeni yılını canı yürekten kutluyorum.

Yeni yılda her şey gönlünüzce ve yeterince olsun.

Beklentilerimizin gerçekleşeceği bir yıl olması dileğiyle. Hoş gelir inşallah 2013.

Tüm arıcı dostların yeni yılını kutlar, yeni yılda sağlık ve esenlik dolu günler dilerim.

Bütün Aricilik.Gen.Tr Ailesinin Yeni Yılının Hayırlı, Bol kazançlı ve Bereketli Geçmesi Dileğiyle

Sağlıklı , mutlu yıllar olabildiğince…

Aricilik.Gen.Tr Ailesinin Yeni Yılını kutluyor sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Tüm Arıcı arkadaşların yeni yılını kutlar.
Yeni yılın sağlıklı,bereketli olmasını dilerim.

Başta forumdaşlar olmak üzere, tüm inanların yeni yılını kutlar, sağlıklı, mutlu yıllar
dilerim.
Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.

Yeni yılınızı kutlar
Milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Sağlıklı mutlu huzurlu ve bereketli bir yıl dilerim. Saygılarımla.

Yeni yılda oğulunuz az, balınız bereketli olsun.

Her şeyden önce sevdiklerinizin de sizin de sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmenizi dilerim.

Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.

Bir yaprak daha düştü dalından. Tüm arkadaşların kalan ömürlerinin, geçen ömürlerinden hayırlı olması dileğiyle, nice mutlu ve sağlıklı yıllara kavuşma ümidiyle 2013 yılının bol kazançlı olması enişten temenlimdir. Selamlar.

TÜM İSLAM ALEMİ VE ARICI DOSTLAR,ABİLER,AMCALAR ,ABLALAR…SAĞLIKLI MUTLU BİR YIL GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE…YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN…