ANA SAYFA

Ana sayfa yazısının konuların altına da eklenmesini istiyorum çünkü ana sayfaya hızlı dönmek için sayfayı geri saydırmak zorunda kalıyorum.

Sayın yönetiçilerimiz anlatamadığımı düşünüyorum.Konu okunduktan sonra ilk başa dönmek için sayfayı cevirmek zorunda kalıyorum şu okunmadı say
yanıtla vs nin yanına ANA SAYFA yazısını koysanız da tek tıklamayla başa dönebilsem.

Klavyenizdeki “home” tuşuna basınız lütfen. :smiley:

Halil bey ben işi ilerlettim :smiley: direk ana sayfaya gelmek istiyorum gencliğin verdiği hız içabı :stuck_out_tongue:

Home tuşu için teşekkür Halil bey.

Ana sayfada arı ürünleri bölümünde hala çiçektozu yerine polen yazıyor.

Tv lerde izliyorum artık herkez çiçektozu demeye başladı.

Yönetime sorayım da değiştireyim. :slight_smile:

Arıcılık ekipmanlarından polen toplamanında çiçektozu toplamaya dönüşmesi de gerekir.

Birisi eylül ayında önermiş ama yönetim uyuyor galiba. :slight_smile:

Topu taca atmaya da gelmiyor.

Tamam yapayım bari… :smiley:

Bir bakın da varsa başka, değiştirelim.

Diğerleri tamam.

Geç oldu ama, iyi oldu.

Larousse ilk yayınlandığında, tamamı bir ciltmiş. Encyclopædia Britannica kaç ciltmiş acaba?

:slight_smile:

sayın forum yöneticileri nacizhane benimde bir önerim olacak. Mahsuru varmıdır yokmudur sizlerin takdirine bırakarak,forumda sol tarafta üyenin resmi, ismi,cinsiyeti vb.bilgiler olan bölümde üyenin yaşadığı yer veya arılarının bulunduğu yer yazsa bence birçok yararı olacaktır. [iklim,florası.coğrafyası vb.ayrıca yaptığı uygulamaların daha iyi anlaşılabilmesi gibi] eğer üye bilgilerinin orası kalabalıklaşır derseniz cinsiyet hanesi kaldırılabilir.Bu sayedede cinsiyet ayrımcılığı olmamış olur.tabiki takdir foruma emekleri geçen sizlerin.saygı ve sevgilerimle.Hüseyin Gümüş Ürgüp-Nevşehir

Sayın Hüseyin bey’e bende katılıyorum.

Değerli Site yöneticileri yazıştığımız kişilerin belli başlı bilgilerini forumda görsek daha iyi olmazmı ?

Kişinin hakkında bilgi almak için ancak üyelik bilgilerine girersek görebiliyoruz !

Eğer mümkünse değerlendirmenizi rica ederim…

Saygı ve Sevgilerimle

Üyeler bu dediğiniz işlemi kendileri yapabilirler…

Celal bey, siz yapmışsınız mesela…

Cinsiyet konusunu hallederiz…

Bayan arkadaşımız az zaten ve üstelik gizli üye modunda takılıyorlar. :smiley:

Halil bey,

Ben özellikle kişinin nereli olduğunu çok merak ediyorum.

Dediğiniz gibi bunu belirten arkadaşlarımızda var.

Cinsiyet önemli değil benim için Çünkü;

Hakikaten tüm samimiyetimle Söylüyorum ;

Çok seviyeli bir iletişim kuruyoruz !!! (bay veya bayan açısından sakıncası yok)

Hani bir deyim vardır. ( Kimsenin gözü, kimsenin tavuğunda değil)

Bu yüzdendirki ; tüm yömetici ve siteye giren arkadaşlara Saygı ve sevgilerimi sunuyorum…

Sol tarftaki bölümde üyenin yaşı da yazılsa çok güzel olacak bence,tabi yapılması mümkünse

Halil bey,

Harika olmuş giriş sayfası

Öyle mi olsun böyle mi olsun derken hallettik sanırım…

Yoksa Mustafa Kemal Alkoç ağabeyim basıyor fırçayı…

Bu mudur kutlama diye…

Ana sayfa Mustafa Kemal Alkoç ağabeyime ithaf olunur…

Kesmedi ise ahanda canlı çiçekleri de göndermezsek… :slight_smile:

İşte sizde görüyorsunuz arkadaşlar zorla duygulandırıyorlar insanı.