Dün gece anasayfada bulunan “yeni iletileri göster” ve “iletilerinize yazılan yeni yantlar” linkler ve bağlı bulunan süreyi gösteren kısım kayboldu. Kaldığımız topikte İstemi abiyle yazıştık bir süre onda da linkler silinmemiş ama çalışmıyordu. Neyse sabaha düzelir herhalde dedik. Sabah bu sefer sayfalarda son yazılan mesajlar başta yani ilk sayfada görülür şekilde çıktı bir de yeni mesajlar e-mail adresine bilgi olarak gelmeye başlamıştı , neyse sayfaların düzenini, hızlı yanıt penceresini felan profil ayarlarıyla oynayarak çözdük. Bu arada yeni mesajlara sadece ana sayfanın en altındaki son mesajlar listesiyle takip edebilir hale geldim.
Eski iki “çok önemli” linkimi geriye getirebilecek bir yöntem biliyor musunuz? ( Profil ayarlarındaki çeşitli varyasyonları denedim haa, kızmayın az çalışmış diye )
Bir de iletilere yanıtların e- mail olarak gelmesine gerek yok bunu nasıl çözebiliriz.
Bekleriz hocam. Başımızın üstündesiniz hepiniz
Ama önce bozuldu sonra ben kurcaladım yaaa
Ana sayfa şimdilik böyle gidiyor, biraz zor oluyor ama idare ediyoruz. Aklınıza gelirse bir çözüm, hararetle, kabul edilir
Sayın Yöneticiler Merhaba
Hiç alakasız bir yerden karşılaştığım sorunu yazmak istiyorum ( Nede olsa ortağımın açtığı sayfa )
aşağıda sayfaya cevap yazılacak yanıtla bölümü çıkmıyor Sorunu kendim giderebilir miyim