Anasayfam değişti linkler kayboldu

Dün gece anasayfada bulunan “yeni iletileri göster” ve “iletilerinize yazılan yeni yantlar” linkler ve bağlı bulunan süreyi gösteren kısım kayboldu. Kaldığımız topikte İstemi abiyle yazıştık bir süre onda da linkler silinmemiş ama çalışmıyordu. Neyse sabaha düzelir herhalde dedik. Sabah bu sefer sayfalarda son yazılan mesajlar başta yani ilk sayfada görülür şekilde çıktı bir de yeni mesajlar e-mail adresine bilgi olarak gelmeye başlamıştı , neyse sayfaların düzenini, hızlı yanıt penceresini felan profil ayarlarıyla oynayarak çözdük. Bu arada yeni mesajlara sadece ana sayfanın en altındaki son mesajlar listesiyle takip edebilir hale geldim.

Eski iki “çok önemli” linkimi geriye getirebilecek bir yöntem biliyor musunuz? :smiley: ( Profil ayarlarındaki çeşitli varyasyonları denedim haa, kızmayın az çalışmış diye :slight_smile: :slight_smile: )
Bir de iletilere yanıtların e- mail olarak gelmesine gerek yok bunu nasıl çözebiliriz.

Teşekkürler.

Sedat Profilin hala düzelmedi mi.

Haaa bir de profillerle oynanmayacak kuralı koymak lazım.

Sedat’ın profili düzelsin.
Kurcalar sa ayrıca cezada verelim. :smiley:

Onun ödevi ana arı üretmeyi öğrenmek
Benim ödevim Koloni yönetmeyi öğrenmek.
Daha sonra dersler değişiyor. :smiley:

Ankara’ya yaparız baharda bir gezi.

Her 2 konuyu 1 günde tıkır tıkır hallederiz. :wink:

İnşallah mutlaka bekleriz. Bizleri onurlandırırsınız.

Bekleriz hocam. Başımızın üstündesiniz hepiniz :slight_smile:
Ama önce bozuldu sonra ben kurcaladım yaaa :smiley:
Ana sayfa şimdilik böyle gidiyor, biraz zor oluyor ama idare ediyoruz. Aklınıza gelirse bir çözüm, hararetle, kabul edilir :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Yok mu anasayfama çareeeeee, :cry:

Düzeldi :smiley:
Halil Bey, çok teşekkürler :smiley: :smiley:

Sayın Yöneticiler Merhaba
Hiç alakasız bir yerden karşılaştığım sorunu yazmak istiyorum ( Nede olsa ortağımın açtığı sayfa :slight_smile: )
aşağıda sayfaya cevap yazılacak yanıtla bölümü çıkmıyor :slight_smile: Sorunu kendim giderebilir miyim

https://www.aricilik.gen.tr/index.php/topic,6450.msg86932/topicseen.html#msg86932

Ayaş yolları karlı…

Kurcalayıp durmayın. Bozuyorsunuz sonra da nassı olacak bu iş?

Biz nerden bilelim? :o

“…Biz nerden bilelim? :)”

Halil bey başka hiç bir sayfada sorun yok.
Sadece belirttiğim sayfada cevap yazamıyorum. :slight_smile:

Kime sorayım ? :slight_smile: Oraya da cevap vermeyi verin diyorsanız sorun yok. :slight_smile:

O bölümde ileti sayısı sınırı var ama sizin iletiniz yetmesi lazım…

Oraya da yazmayıverin. :smiley:

Tamam söz oraya yazmayacağım :slight_smile:

Burayada yazamıyorum !!
( Emin olun bir yerleri kurcalamıyorum :slight_smile: )
Ynt: Diyanetimizin ana arı hakkında verdiği fetvası

https://www.aricilik.gen.tr/index.php/topic,6473.msg87316/topicseen.html#msg87316

Fetvayı sulandırmayalım diye Adminimiz kesmiş önünü :smiley: :smiley:

O yazıyı birisi kitlemiş yahu… :smiley:

Teşekkür ederim