hosbulduk cok tsk ederım
hosbulduk,cok tsk ederım,lnş ![]()
hosbulduk. Cok tsk ederım, hayırlısı ıns. ![]()
ılk baharda 1 kovanla basladıgım arıcılıgı 7 kovanla surdurmeye calısıyorum, 7 kovana nasıl cıktı dersenız
:Dacemı sansı cevredekı yaban bal arıları gelıp kovanlara gırdı cok mutluyum.
cok tsk ederım. Etrafta baska arıcı yok. Kovanlar gecen seneden kabartılmıs peteklı kalmıstı, ıcıne kendılıgınden gelmıs gırmısler. Ben ogul cekme esansı almıstım ama surmedım sonra. Bu esansta melısamı oluyor acaba farklımıdır ki, neredn temın edebılırım acaba
o geçen seneden kalan kabarmış dalaklarda hastalık vardır dikkat et bence.
o geçen seneden kalan kabarmış dalaklarda hastalık vardır dikkat et bence.
Ne hastalığı olabilir?
ne biliyim bir sürü hastalık sayabiliriz,o kovandaki arılar neden ölmüş veya neden terketmiş,fare girmiş olabilir,güve olma ihtimali yüksek,helede gözlerde ölü arılar kaldıysa mutlaka hastalık vardır.
KadirUstun post:18: bal arısı tombik post:17: İsmail ZEHİR post:5:Önce hoş geldin arı sevgisi bam başka o kovanın kapak açılıp kokusunu almayınca rahatsız hissediyorum kendimi bir hastalık bence arıyla uğraşmak
hosbulduk.
bu sıcak karsılama ıcın sıze ve dıger arkadaslara cok tsk ederım bende. Baharda 1 kovanla basladıgım arıcılıga suan 7 kovanla devam edıyorum. Nasıl 7 kovan oldu dersenız
etraftakı yaban arıların verdıgı ogullar kendılıgınden gelıp kovanlara gırdı, acemı sansı dedıklerıde boyle bırsey sanırım
Civardaki yaban arısı diye bahsettiğiniz arılar sanırım doğadaki bal arıları. Eğer öyleyse arılığınız geçit bölgesi üzerinde olmalı sanırım civarda başka arıcıda yok. Çevreye boş sigara kolileri içerisine 1 er adet kabarmış çerçeve verip ağaç dallarına aastıktan sonra bahar aylarında hergün melisa esansı sürerseniz arılı kovan sayınız dahada artacaktır.
cok tsk ederım. Etrafta baska arıcı yok. Kovanlar gecen seneden kabartılmıs peteklı kalmıstı, ıcıne kendılıgınden gelmıs gırmısler. Ben ogul cekme esansı almıstım ama surmedım sonra. Bu esansta melısamı oluyor acaba farklımıdır ki, neredn temın edebılırım acaba
Piyasada oğul çekme esansı olarak satılan ürünler genellikle melisa kokusudur kullanabilirsiniz.
ne biliyim bir sürü hastalık sayabiliriz,o kovandaki arılar neden ölmüş veya neden terketmiş,fare girmiş olabilir,güve olma ihtimali yüksek,helede gözlerde ölü arılar kaldıysa mutlaka hastalık vardır.
malesef ölen arılar aclıktan ölmüşler.cok uzucu
bal arısı tombik post:25: KadirUstun post:18: bal arısı tombik post:17: İsmail ZEHİR post:5:Önce hoş geldin arı sevgisi bam başka o kovanın kapak açılıp kokusunu almayınca rahatsız hissediyorum kendimi bir hastalık bence arıyla uğraşmak
hosbulduk.
bu sıcak karsılama ıcın sıze ve dıger arkadaslara cok tsk ederım bende. Baharda 1 kovanla
basladıgım arıcılıga suan 7 kovanla devam edıyorum. Nasıl 7 kovan oldu dersenızetraftakı yaban arıların verdıgı ogullar kendılıgınden gelıp kovanlara gırdı, acemı sansı dedıklerıde boyle bırsey sanırım
Civardaki yaban arısı diye bahsettiğiniz arılar sanırım doğadaki bal arıları. Eğer öyleyse arılığınız geçit bölgesi üzerinde olmalı sanırım civarda başka arıcıda yok. Çevreye boş sigara kolileri içerisine 1 er adet kabarmış çerçeve verip ağaç dallarına aastıktan sonra bahar aylarında hergün melisa esansı sürerseniz arılı kovan sayınız dahada artacaktır.
Piyasada oğul çekme esansı olarak satılan ürünler genellikle melisa kokusudur kullanabilirsiniz.
cok tsk ederım
hayırlı uğurlu ve bereketli olsun.
Burasi aktif ve verilen bigilerle insanin ufkunu acan bir forum.
Cokta faydali…