malum havalar yağışlı. arılarla da fazla igilenemiyoruz. forumda çok fazla teknik konularla da ilgileniyoruz. biraz kafa dağıtmak gerekli biz bal üretiyoruz. peki balı gıdasal anlamda nasıl tüketiyoruz.
İki fakir gariban sohbet edermiş birisi söz sırasında arkadaşım balla kaymak çok tatlıoluyordemiş diğeri nerden biliyorsun diye sormuş oda şu cevabı vermiş ben ağanın evine gitmiştim ağaya beyler gelmiş ağalar beyler balkaymak yiyordu gördüm çok tatlı oluyor demiş peki sen yedinmi demiş oda ben ağa bey dağilimdemiş. balı kaymağı ağalar beyler yermiş.
Süüüüüper güzel oluyor
…
İyi de genç arkadaşım,
bizlere kötü örnek olma
Malum bu yaştan sonra kolestrol,trigliserit…
Dışarıda yağmur da epey şiddetli yine aklıma düştü arıcıklarım.
ben balı sade severim ama cocuklar taanlı balı seviyorlar bakalım onlarmı beni benmi onları alıştırıcam
gerci onlar balı hic yemiyordu taanlıda olsa yedirdim
Serkan Kardeşim,
Konu olarak iyi bir konu ama "Bal en güzel neyle gider yenir?"cümlesi bence biraz anlamsız bir cümle olmuş.Yani maksadımızı böyle biraz zor anlatırız.Türkçeyi düzgün cümlelerle yazarsak daha iyi anlaşılır.Bence "Bal en güzel neyle yenir?"şeklinde olsaydı daha iyi anlaşılırdı.Lütfen gücenme selamlar.
Donmuş bal ile bisküvi,
iki bisküvi(doğru mu yazıyorum püskivit de olabilir) arasına donmuş bal…
Mide biraz rahatsız olduğu için sık sık yeme ihtiyacı hissediyorum o aralarda iyi gidiyor.