Bal Süzme Makinesi Kolu Kırıldı Bulamıyorum !

Merhaba Arkadaşlar Konu Belki gereksiz görünebilir ama Arkadaşımdan Emanet aldığım 4 lü süzme makinesinin çevirme kolunu kırdım. birçok firmayı aramama rağmen sadece kol satmadıklarını söylediler. takım halinde olduğunu 70-90 lira civarında olduğunu belirttiler. elinde eski makinesi olan yada yedek parçası olan bir arkadaş var ise, bu parçayı bulabileceğim bir yer var ise yardımcı olursanız çok sevinirim. Emanetin canı az Olurmuş. Şimdiden teşekkür ederim.

Aykut hocam geçmiş olsun, internet sitelerini kontrol edin belki denk gelir.

Sağolun. Bakmadığım Site Kalmadı. Hepsiyle telefonla görüştüm. fakat kimsede yok. hepsi ithalat yaptıkları için takım halinde getiriyorlarmış ve kol kırılınca da komple takım satıyorlar böylece daha fazla Kâr elde ediliyor.

Mutfak malzemesi yapan yerlerde her türlü kol yaptırabilirsiniz…

Hem hesaplı hemde istediğiniz ölçüde yaparlar…

Sanayiye gidin ve bir paslanmazcı bulun…

Eski koluda yanınıza alın ölçü açısından faydası olur, gereksiz muhabbet olmaz, usta işinizi beş dakikada ucuz yollu halleder…

Kolay gelsin…

Yada aynı marka model sağım makinesi alırsın, arakdaşına kolu takar verirsin kendine de bir kol alırsın daha sonra, hem sağım makinen olur hem arkadaşına karşı mahçup olmazsın. Sende kalana da mustafa abinin dediği gibi bir kol uydurursun vesselam.

civan arıcılığa soruldumu bu kol birebir iletişimde mutlaka bir cözüm bulunurda internet ortamında tlefonlan biraz zor

civan arıcılığı da aradım evet. onlarda da yok.
Erzincan da ikamet ettiğim için Mustafa Bey burada Söylemiş olduğunuz Şekilde imalat yapan bir yer yok. Öneriniz için Teşekkür ederim.

şu aranan parcanın bir resmini atsan foruma eminim daha verimli olucak belkide kıyıda köşede kalmış vardır

Aykut bey, kırılan kısmın bir fotosunu paylaşırsanız belki yardımcı olabiliriz.

Kaynak yada ufak bir ustalıkla hallolur gibime geliyor.

kırılan parça bu. parça yanımda olmadığından bütün haliyle ekledim. ihtiyacım olan parça resimdeki

http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v570f.png

kol 3 parça oldu. döküm olduğu için kaynak pek performanslı olmaz. ayrıca emanet olduğu için de sıkıntılı bir durum.

Aykut bey, en güzeli bu parçayı söküp torna-demir işleri yapan birini bulup yaptırmanız.

Döküm kaynak çubuğu ile dökümde kaynak olur, ama en güzeli demirden yapılması.

son çare torna.
belki birinde eski bi makine v.s vardır atıl durumda kolu kanadı sağlamdır düşüncesiyle orijinal parça arayışındayım.

Sayın aykut-24:

Öğretmen olduğunuza göre;Yakınınızda Endüstri meslek lisesi yok mu?

İsterlerse dökümden değil ama aynısını demirden yaparlar.

Beklemede kalın, yardımcı olması muhtemel arkadaşlarımızla temas kuralım…

Abicim Ben Öğretmen Değilim. yanlış bir anlaşılma olmuş galiba. yinede öneriniz için teşekkür ederim. Özel Bir Firmada Pazarlamacıyım.

Sayın aykut-24

Beni yukarıdaki yorum yanıltı.

Her olana, olmayana hocam denilince yanılma oluyor.

Bu kolda asortik bir parçaymış,galiba yere düşürdünüz de kırılıp 3 parça olmuş çünki kükürtü çok adi pik. Trabzon size yakın ancak orada bunu yaparlar. Geçmiş olsun.

Merhaba.

Eski makine çok ama uyar mı bizim eskiler?

Büyük ihtimal uymaz, haftaya Aydın’da olacağım.

Aydın’da bu işlerle uğraşan bir dükkan olduğunu duyuyorum zaman zaman.

Aydın’da sanayi sitesindeymiş. Gidince bir bakıp haber vereyim…

Aykut beyin Son Aktif Olma Zamanı: Aralık 12, 2013, 09:43:07

Belkide sorunu halletmiştir…