Bereketli olsun.
Okumakta zor okutmakta, Allah kolaylık versi, başarılar dilerim.
Bereketli olsun.
Okumakta zor okutmakta, Allah kolaylık versi, başarılar dilerim.
Hasadın bereketli olsun Bekir arkadaşım kızmızın kaydı da…
Eh, bizde hasat ettik hasat denilirse,1/3 gitti bile, tarafımdan tüketildi.
Kızımızın kaydı konusunda şanslısın,bizde o şans yok.Dün Düzce/Akçakoca ilçesinde idim.Karadenizi pek görmemiştim Kandıra dışında, bu vesile ile görmüş olduk.İşin garibi kayıt Akçakoca’da,hazırlık Düzce Konuralp yerleşkesinde.İmanım gevredi derler ya aynen öyle oldu.En büyük sorun barınma konusunda,hallettik bir şekilde.Devlet memurunu zengin gördüğünden yurt işi olmadı,başvuru formunda ev araba varmı diye soruyor da ne kadar kredi kullanıp kaç yıl borçlandın, evi ve arabayı aldın diye sormuyor.
Bu arada Bekir arkadaşım cumartesi günü Bandırma’da olmayı düşünüyorum görüşürüz umudu ile,hoşça kal.
Şimdi kayıt, yüksek okulda okuma farklı ![]()
Dün küçük çocuğun kaydını yaptırdık, aileleri, öğrencileri izledim…
Hem çok şanslılar, çözümlerini aileleri (barınma, beslenme, haşlık vd.) buluyor sağlıyor, bizim zamanımızda bu işlerin ya tamamı ya bazıları talebeye kalıyordu.
Hemde çok şanssızlar, çevremiz çeşitli bölümleri okuyup bitirmiş ya işsiz ya da işinden memnun olmayanlarla dolu.
Allah hem ailelerine hemde kendilerine yardım etsin, tebrikler başarılar…
sağol cümlemizin cocuklarının işallah
Kötü haber tez duyulurdu…
Bir sakatlık yok anlaşılan bu sefer. ![]()
sayın delidumrul kardeşim cok teşekkürler
sayın mehmet erdal ciftci cümlemize bereketli olur işallah
cok haklısın cok ama okutmamız lazım başka yolu yok
ahmet hocam teşekkürler saol afiyet olsun yemene bak yetmesse ben veririm allah verdi şükürler olsun valla bu okul işleri böyle neyse kaydı yaptırmışın yeri bulmuşsun hayırlı olsun allah başarılarını dayim etsin görüşürüz gelince bir caldır allah işi karışmassa
sayın kumpınarı teşekkürler sağol cok haklısınız şimdiki cocuklarmı kıymetli paramı kıymetsiz anlamak zor deyil
daha önceleri cocuk gidip hallediyordu şimdi anne baba kardeş evde kim varsa gelmişler yicek ekmek yatıcak yer gidilecek otobüse kadar ayarlanıp öyle bırakılıyor (okul bitene kadar anasını dinle dur birdaha yemek yedimi sobayı yaktımı sabah kahvaltı ettimi parası yettimi ) bunuda başıma geldiği icin biliyorum cümleten selamlar
evet tez duyulur ben kapıyı dayakladım bandırmaya git gel anaları ver kırkbeş dakika tuttu
kısmetse dört adet arı böldüm üc yavru iki ballı iki polenli ballı yedi cerceve halil beye cok teşekkürler sağolsun ilk yumurtluyanın adını koyarsam karışmam selamlar
Ahmet Hocam,
Akçakoca’da bir sıkıntı yaşanır ya da yardımcı olunacak bir durum ortaya çıkarsa lütfen haberimiz olsun; nazımızın geçeceği dostlarımız var. Hayırlı olsun.
Bekir kardeşim, yazıcı bu işi iki yılda temizler. Hayırlı olsun.
Çocuklarımız, benim gözlemlerime göre, iki yıllık okullara biraz buruk gidiyorlar. Kendilerini dört yıllık üniversite eğitimini kazanamadıkları, yeterince çalışmadıkları, yeterli fırsata sahip olmadıkları vs. gibi nedenlerle alttan alta suçluyor ve daha da kötüsü umutsuzluğa kapılıyorlar. Her yıl tanıştığım bir çok stajerdeki gözlemim, derindeki başarısızlık kaygısı ve buna bağlı olarak gelişen ümitsizlikleri oldu.
Onlara, başlayacakları eğitim sürecinin bir sonuç değil bir başlangıç olduğunu şefkatle anlatın. Şimdiye kadarki hayatlarından çıkardıkları derslerle daha bilinçli ve güçlü olacakları yeni bir yaşam… Not ortalamaları yüksek olursa dört yıl okuyacaklarını, bunun için de onlara güvendiğinizi hissettirin…
Yolları ve bahtları açık olsun…
önder bey teşekkürler benim niyetimde öyle iki yılı iki yılda bitirir dört yıllığa geciş yaparsa allah derim ben onlara güveniyorum neden köyde okul acıktı göndermedim edincik taşımalı eyitime gidiyordu bizim köy göndermedim bandırma vecihibeyde okula gönderdim ikinci sınıftan beri bandırmada okuyor demet ve abiside her gün gitgel yaparak hadi bizi okutmadılar ben belkide onun icindirki okul icin cok para harcadım cok onlar okucam desin ben okuturum bunu biliyorlar selamlar
http://img708.imageshack.us/img708/8748/dsc00648gh.jpg
evet iyi haberde tez ulaşır dördüde yaşıyor dördüde yımırtlamış
Haydi bakalım hayırlısı…
Defterin tecrübe sayfasına yazılması gerekeni yazarsınız artık…
“Ana arılar arabada bırakılmayacak…”
Bekir tertibim bir aracı olsanda hürremin kızlarından üçtanede ben alsam ![]()
aracıya ne gerek var mustafa sana acilmi lazım sen dlekceni ver sıran gelince olur
Sadece dilekçeyle olmuyor bildiğim kadarıyla.
Marmaralı olma şartı var ![]()
İsteyen çiftliğe gelsin. ![]()
Bekir abi’nin durumu özel…
Dilekceyi yazdım şişenin içine koydum gürpınardan saldım denize ,esesden cıkmazda bandırmadan bir umut ![]()
Gündemi kaçıranlara hiç olmaz…
Ne Es-Es’i?
Bekir abi ne diyorsun?
Gündemi anlayamadım , benimki latife.
İhtimal varsa üç beş gün sonra ana arı satın almak zorunda kalmam diye düşündüm.
Bekir abi, bugün kulaklarını çınlattık…
Alper bey, misafirimizdi… ![]()
Halil abi Dilekçeyi kime vermek gerekiyor hürrem kızları için… Geçenlerde Yusuf GÜRBÜZ abi ile görüştüm
oda sizin oraya en uygun kafkas melezi dedi saf kafkası aldım şimdi ne melezi var nede kendisi…