Bismillah dedik.

S.a ustalarım,
Yer Ordu, Yaşım 32
5 Nisan 2019’da 5 kovan alarak arıcılığa ilk adımı attım. Arıları aldığım gün foruma da kayıt oldum. Arıcılık sabır işi derler, sanırım forumda ilk onu öğretmek istiyor ustalarım dedim sabrettim ve bu gün (14/04/2019) üyeliğim onaylandı. Üyeliğim onaylanınca ilk işim foruma gireyim selam vereyim dedim. Bir çok facebook grubu var, oralardan da takip ediyorum konuyu ama forum gibi olmuyor. Herşey daha düzenli, geçmişe daha rahat ulaşıyorsunuz. Bir arşiv sahibi oluyorsunuz. Emek veren yardım eden herkese teşekkürler…

Hayırlı olsun. Arıcılığın kalbine geldiniz. Aradığınız her şeyi burada bulacaksınız.

hoş geldiniz hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun, artık sizde bir arıcısınız.
Güzel bir hastalığa yakalanmışsınız.
Kendinize bir arılık açın, adınızı soyadınızı yazın, ona göre hitap edelim.
Ondan sonra istediğiniz aklınıza takılanları sorun, burada herkes bildiği kadar birbirine yardımcı olur.

Arılarınız hayırlı olsun, bereketli olsun…
Hoş geldiniz.

Hayırlı olsun. Başarılar dileriz.

Teşekkür ederim. Hoş buldum arkadaşlar

Nasıl açılıyor acaba hocam. Biraz kurcalamadım ama bulamadım.

Hayırlı uğurlu olsun. Bu forum gerçekten arıcılığın kalbi diyebiliriz. Mutlaka faydalı olur size. Kolay gelsin.

Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.

https://www.aricilik.gen.tr/index.php/board,188.0.html
Buraya gir yeni konu aç de adını soyadını yaz. xxx Arılığı yaz.
Al sana arılık, ondan sonra istediğini oradan sor ve fotoğraflarını gelişimini paşlaş.

hayırlı olsun hoşgeldiniz

Hoşgeldin İğilik güzel isimmiş hayırlı olsun,arıcılık çok güzel ve yorucu bir iş, internet işinde Yasin en iyisi numarasını al başın sıkışınca ara,yaşlanınca zor oluyor bak benim sanal arılığım yok, sadece okuyup milletin arılıklarını seyrediyorum,birde arada beceremesemde birşeyler yazmaya çalışıyorum,kolaygelsin.

Hoşbulduk hocam teşekkür ederim. Önemli olan sanal arılık kurmak değil, gerçek arılık kurmak. Bizde onu pek beceremiyoruz. :slight_smile: