Bal süzme makinası olarak bu linkteki aleti buldum, acaba nasıl bir makinadır?Uygun mu?
http://www.civan.com.tr/product/4lu-paslanmaz-bal-suzme-makinesi
İşinizi fazlasıyla görür
Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
Çok teşekkür ederim.
bende ilerleyen zamanlarda bu makineyi düşünmüştüm… iyi oldu bilgi aldığımız
İstanbulda arıcılık fuarında her tarafı paslanmaz makina vardı.Avcılarda üretiliyormuş.Firma ismini hatırlamıyorum.Fiyatı da buna göre yüksekti,600 lira civarında,dört çerçeveli.Benim arılarım bal verirse onu tercih ederim.
az daha para ver sağlam metal dişli makina al
geçen yıl 300 TL ye almıştım
http://img407.imageshack.us/img407/8960/11124032012cumartesiarc.jpg
Bu tip arıcılık malzemeleri az sayıda arısı olan için gereksiz ama yeterli sayıda arı olan içinde olmazsa olmaz.
Fuarlar takip edilip alınırsa epeyce ucuza geliyor. az harcamayla alacaklara öneririm.
Başka foto vardı orada markası vardı reklam olmasın diye bunu yükledim.
ben iki kovan arı ile başlamıştım.ilk sene balımı emanet aldığım makina ile süzdüm.ikinci sene kendi makinamı aldım.
makinam 3 çerçevelik bana yetiyorda artıyor.iyikide almışım
iki kovan arınız bile olsa almanızı tavsiye ederim
eğer ileri yönelik düşünüyorsanız 6 lı olmasını tavsiye ederim
geçtiğimiz yıl aynısını aldım, gayet kullanışlı,
bu yıl elektrikli motor taktırmak istiyorum.
fiyatı çok yüksek.
Avcılarda üretici firma Süzen Arı malzemeleri 430 kalite paslanmazdan ürettiği bir mal var fiyatı 400 TL kendileriyle bayii anlaşmam var %15 iskontomu sizin için kullanabilirim. ürün size 340 TL ye maal olabilir.
KDV + kargo içinde mi?
Hayır Murat bey
Siz makineyi kullandınız mı?
Murat bey ben kullanmadım süzen arıcılıkla tanıştım ürünlerini gördüm sezen arıcılık süzen arıcılığın ürünlerini satıyor.
Naçizane fikrim herkes bir şeyler üretiyor çalışır mı? çalışamaz mı? ancak ve ancak kullanıcı bilgileri önemli. Gelişmiş ülkelerde üretilen ürünler mutlaka üretici firma tarafından kendilerinin uygulama sahalarında kullanarak bayilerini eğiterek son kullanıcıya tam bilgiyle ulaşıyor. Ben arkadaşlarıma çıta için çivi değil zımba kullanın diye adete kendimi yırtıyorum anlamıyorlar taki ürettiğim ürünü kendilerine bedava veriyorum kullanın kalitesini anlayın (kuluçkalıktan el demiriyle çıkartılırken parçalanma) ondan sonra konuşalım…
Ben 304 kromdan aldım.300 tl.bilseydim bunu tercih ederdim
Arkadaşlar yukarda belirtilen markayı kullanan varmı?
bende bir makina almayı düşünuyorum. üç cercevelik ama fiyat ve kalite acisindan bir bilgim yok. bu tarz bir makina kullanıp ta tavsiye edecek arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. bu süzen in tamamen galvaniZli bor makinasi var kullanan varmi?