Bu zımba işe yarar mı?

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/profesyonel-zimba-tabancasi-zimba-makinasi-14mm-58742447
Yukarıdaki ürün çerçeve parçalarını birleştimekte ve telleri çerçeveye sabitlemekte kullanılabilir mi?

http://www.dailymotion.com/video/xcd7po_petek-takma-vydeosu_animals?start=1
(Burada ki videoda gördüm, buna benzer bir zımba, çok işlevsel gerçekten.Kolayca hallolmuş, benim telleri bağlarken ellerim mahvoluyor.)

Olmaz…
Ellerine birşey olmaz,seyyar satıcıdan küçük bir pense al(milyoncu diyorlar) fiyatı 1TL.teli onunla çek.

Bu Yalova’lılar işi biliyor. :slight_smile:

Bende bir benzerini kullanıyorum işe yarıyor.

Kenan Abi çıtaları(çerçeve oluşturduğumuz parçalar, tam olarak nasıl denildiğini bilemedim) birbirine tutturabilirmiyim bu yukarıda verdiğim linkteki zımba ile?

Ahmet abicim pensem var ama, acemiliktendir sanırım, penseyle beceremedim.

Ben yıllardan beri kullanıyorum.
Tamir işlerinde, zımba telinin ulaşabileceği işlerde, evde kullanıyorum.

Bu zımbalar alınırken piyasada telleri çok bulunanlardan olmasına dikkat ediniz.

Zımba teli genişliği 12 - 13 - 14 mm olanlar var.
Tel çakma yüksekliği 4 - 6 - 8 - 10 mm olanlar var.

Murat abi çıtaları birbirine tutturmada işe yarıyor mu?

Yalova’lılar bir şey bilmeseler yapmazlar :slight_smile:

Zımba alınacaksa markası rapid olmalı

Linkide vereyim bari

http://www.rapidturkiye.com/Default.Asp?Page=ProductsDetails&ProductsID=1857&MainID=87&ID=218&Title=mekanik-zimba-makinalari---pro-seri-r23

Ömür boyu kullanın

Benim babam almış bu makineden belki 30 yıl olmuştur hala onu kullanıyorum

Ha bu arada o videoyu ben hazırladım :wink:

Zafer Bey çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık bu arada.

Zımba boyu kısa gelir çıtaları birbirine tutturmakta işe yaramaz

Çıtaları birleştirmek için havalı zımba tabancaları kullanılır zımba boyları 40 mm olanlarla

Anladım Zafer Bey, olur sanmıştım ben de , ama en azından telleri çerçevelere sabitlemede kullanırım.Teşekkür ederim.

Çekiç, çivi ne güne duruyor.???
En garantisi bunlardır.

zafer bu vidiyodaki arıcı nekadar cok sefere benziyor

amatörde olsa

hobi olarak da olsa

eğer arıcılık yapıyorsan tüm ekipmanların eksiksiz olması lazım.

zımba şart hocam.

Fikrinize saygı duyuyorum lakin zımba zımba zımba kovan yaparken 10,000 TL harcadık dedim ya 10,000 TL nin içerisinde satın alıp bir köşeye attığım ürünleride kast etmiştim.

Değerli arkadaşım videoda gördüğümüz ürün tel sabitlemede ideal bir ürün çıta monta edecekseniz KL hırdavat gurubunun 90/40 serisi tabancayı kullanın ben kullanıyorum süper bir makina fiyatı 90 ila 100 TL arasında.

Bu gün işler iyi Hak hırdavat Gebze Kocaeli ne de mal sattım. :smiley: :smiley: :smiley:

Anlayamadığım,
zımbayı tel germede nasıl kullanıyorsunuz onu anlatın. :wink:

**Değerli arkadaşlarım, 1 adet rapid r23, 1 adet tel gerdirme aparatı ve 5000 adet zımba teli aldım.
**Civan arıcılık daha önce indirim yapmamıştı hiç.
**Bu sefer uygun fiyata verdi hepsini.(45 tl)

Teli çıtaya zımbalıyorsun pense ile gerdiriyorsun çok pratik:)