Çanakkale Biga’lı arı dostu arkadaşlar abiler.selam olsun sizlere.arıcılık kursuna kaydolduk ama ne zaman başlıyo?kaç kişiyle başlıyo?haydi kursa.Belgemiz olsun istedigimz yere arılarımız sırtımızda gidelim.
Tarım müdürlüğüne telefon edin sorun.İlk elden cevap alablirsiniz.Hayırlı olsun.
öğretmenlerin boşa çıkması bekleniyomuş ve yeterli sayıya ulaşmak…
Arıcılık konusunda zaten birikiminiz var.İlçe tarım müdürlükleri ile baglantınız varsa halledilir sanırım.
HATKOBİ abim işlerimin yoğunluğundan fırrsat bulup uğrıcam ilçe tarıma ama önünden geçtiğm hale unutmaktaım,kafamı bi odaklasam:)
Bir vesikalık fotoğraf bulundurun yanınızda.
Ses ver Çanakkale,Biga,Çan,Yenice,Bayramiç,Ezine,Ayvacık,Gelibolu,Eceabat,Lapseki ve de Adalar(Arı olurmu Adalarda bilmiyorum amma)ses verin arkadaşlar ses verin…
Saygıdeğer hocam; Bursa da havalar nasıl.
Savaş arkadaşım merhaba…
Çanakkale’ye saygı sevgi selam.Özlemedim dersem yalan söylemiş olurum,arı dostu arkadaşlarımın pek sesi çıkmıyor neden acaba.Biga’dan Mehmet ve Abdullah arkadaşlar var diğer yerlerden pek arkadaşı göremiyoruz forumda.
Burada bugün inadına hava güzeldi yarın daha güzel olacak inşallah ve doğru arıların yanına.Selamlar.
Ahmet abi,
forumu takip etmemelerinin sebebi bel ki de ustalıktandır
biz ler Abdullah ve ben daha acemiyiz ihtiyacımız var
En azından reklamda olsa arada bir çıkar yazı kalabalığı yaparlardı amma neyse bahara hazırlık yapıyolar sanırım. saygılarımla iyi akşamlar…
Merhaba Bigalı dostlarım,
İş ustalık da değil şöyle memleket tarafından da ses gelsin diyorum.Formdan bir sürü bilgi edindik,alışkanlık oldu açmadan huzursuz oluyorum,doğru dürüst kahveye çıkmıyorum.Önceden kahve kültürü de vardı,TRT4 açıyorum internetten bir taraftan memleket türküleri.Bir sürü de arkadaş edindik her ne kadar yüz yüze görüşmesek te.Nisan 16’ sında inşallah tanışacağız.Sizleri de beklerim selamlar.
İnşallah sayın hocam.insanların üzerine fazla gitmek ters olur.onlar yok diye bizde yok değiliz,tabi onlarda olsa dahada farklı olurdu ama napalım.
Çanakkale’li değilim ama memleket Çanakkale olsa olmaz mı ? ![]()
Ne demek kardeş,
Başımızın üstünde yerin var,insan kendini nereli hissederse oralıdır.Ben 30 küsür yıldır ayrıyım oralardan ama memleket Çanakkale…Selamlar.
Teşekkürler hocam. sağolun ![]()
Olay bölge muhabbeti abim,memleket Türkiye ama alt bölüm Çanakkale
canakkale hapimizin abicim herkezin bi akrabası var orda
Katılıyorum Bekir arkadaşım katılıyorum,
Görüşmemizde anlattım ya…
Ninemin kardeşlerini…
Gitmişler yedi kardeş,
Dönüş yok.
Zaten dönmek için gittiklerini de zannetmiyorum,selamlar.
Çanakkale Merkez’den selamlar.