DEDE DEN KALMA KOVANIN FAYDASI

Bizim köy biraz dere içindedir köye gelmeden de bahçeler var orda çalışıyoruz üstümde bir uğultu geliyor tabi bu aralar yaş 16 falan bilgimde yok kafamı bir kaldırdım ki döne döne oğul gidiyor delikanlı aklı ya işte azbuçukta dede den kalma merak düştüm oğulun peşine yakalınırmı arı arkadaş koş allah koş koş tabi bu arada yetişemedim sanki yetişecemde…neyse üzgün bir şekilde köye geldim köy evinin balkonunda ağzı açık bi kovan vardı eve girdim balkona çıktım ki ne göreyim benim kovaladığım arı kovana giriyor abi yaa bu kadar olur dedim ve o kadar kalabalıkki arı günlük nerdeyse iki çerçeve kabartacak abartma diyceniz ama kovana girdiğinde boş kovan sanki yarıya kadar arı ile dolmuştu burda bizim arı merakı başladı işte :smiley: :smiley:

Bir konuşabilselerdi kovaladığınız arılar ne delidumrul gibi koşuyon biz zaten size gidiyoz hemşerim diyi veriçeklerdide siz yoruldunuz :smiley: Hayırlı uğurlu olsun.

insanoğlunun ölüme çareden başka dünyada başaramayacağı hiçbirşey yoktur. Eğer bir şeyi elde edememişseniz onu gerçekten istememişsinizdir. Gerçekten istediğiniz herşey muhakkak sizin olur.