DİKEN ÜSTÜNDEYİZ!

Arkadaşlar, bu gün kötü bir haber aldım…

Jandarmadan arkadaşlar aradılar, sizin arılar yerindemi diye…

İşi gücü bırakıp arılığa koştuk tabi…

Hemen altımdaki komşu arılıkta (Yol üzerine yakın) hırsızlık vakası olmuş dün gece…

Otuz kovanı yükleyip götürmüşler…

Götürdükleri yerde hemen benzinliğin yanı, adamlar profesyonele benziyor…

Bizim buralarda olmaz diyorduk oldu malesef…

Jandarma tüm yol boyundaki kameraları incelemeye aldı, araç tespit edildi ancak plakası şüpheli şimdilik…

Arıcı arkadaşımıza büyük geçmiş olsun diliyorum, inşallah tekrarı olmaz…

Bursa Karacabey civarı arıcı arkadaşlar dikkat edelim…

Arı alım satımlarında da, bütün forum üyelerinin biraz daha özen göstermesini, ucuz diye yabancıdan ve arıcı olduğu şüpheli kişilerden alışveriş yapmamalarını rica ediyorum…

Dediğin gibi Mustafa abi ucuz fiyata ellerinden çıkaracaklardır.

Mustafa abi geçmiş olsun. Memlekette hiçbir şeyi kendi haline bırakmıyorlar. Güvenlik önlemi almak şart.

Aslinda yakalayacaksin ellerini kus basi kus basi dogruyacaksin yazik degilmi bu adamin emegine , insanlarda ALLAH korkusuda yok…

Mustafa bey geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin buralarda var o hırsız lardan bundan 15 sene önce haranin yakınından benim 23 sandığım kayboldu çok sıkıntılı oluyor elindeki bütün sandıklar kaybolunca

Öncelikle O arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Rab’bim beterinden saklasın. Ne diyelim,ne dememiz lazım…? Söylenecek çok şey var ama, terbiyemiz müsade etmiyor. Allh’ından bulsunlar. >:(

Bir hırsızlık olayında kullanılan arabanın plakasını jandarmaya verdik.
Sonuç:
Hurdaya çıkmış bir aracın plakası çıktı.

Bu işleri yapanlar işini sağlam yapıyorlar.

Eski yıllarda yurt dışına işlenmiş ağaç ürünleri satıyorum deyip yolsuzluk yapan birisinin plakaları birisi hurdaya atılmış 1945 model bir kamyonla, bisiklet plakası çıkmıştı.

Abicim bu iki oldu, yer değiştirmenin zamanıdır gibi…

Demesi kolay, uygulaması zor. Ama diken üstüden inmenin tek yolu bu durumda :slight_smile:

kanı bozuk sütü bozuk diye başlayıp gün yüzü görmemiş söz öbekleri ile bir cümle kurmak en azından burada sözkonu olamayacak …diyip kısaca yinede gecmiş olsun mustafa abi diyebilirim gerisi hayal gücü ile ilintili …

Mustafa bey geçmiş olsun arı tekrar yerine gelir.

caner haklı korkulu rüya görmektense uyanık kalmak evladır

Mustafa Abi aman dikkat!

Abi; “minareyi çalan, kılıfını hazırlar” mış.

Mustafa geçmiş olsun. Umarım tez zamanda yakayı ele verir bu emek hırsızları ve inşallah forumda bu tür haberleri çok sık duymayız.

aslında benim terbiyemde müsade ediyor bu konuda ama forum musade etmiyor

Can sıkıcı bir durum.İnşallah yakanırlarda herkes rahat eder.
Mustafa bey geçmiş olsun.

Mustafa geçmiş olsun…ama anladığım kadar seninkiler yerinde duruyor…öyle mi ?

Geçmiş olsun, Allah onlarla karşılaştırmasın. Gelen mala gelsin.

Mustafa bey kardeşim ben 10 kovan kamyonetle götürup boğaza koyayim yerimiz belli olsun diyordum simdi korkmaya başladım.

Öncelıkle büyük geçmiş olsun,bir sürü emek yazık vermeyen bilmez.

Bu gibi durumlarda uyanık olmalıyız,özellikle arı alımlarını bildiğimiz arıcı dostlardan alalım ki,arıları çalan şerefsizler satışta zorluk çeksin.Ayrıca arıyla ilgisi olmayıp çalıntı mal şüphesi bulunan mallar dada gerekli mercileri uyarmak lazım.Arıcının malını çalan namussuz yine bir arıcı adayına satmak zorunda .