baktım bugün baya arıcı doğmuş doğumgünlerini kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim
tüm arıcı dostların doğum günü kutlu olsun
Başta Mehmet GENÇÜNAL abimiz olmak üzere bu gün doğan tüm arıcıların doğum günlerini kutlarım.
İyi dileklerde bulunan tüm dostlara teşekkür ederim.
İnşallah hep birlikte sağlıklı ömür sürer daha nice seneler ortak sevdamız arılarla haşır neşir oluruz.
Erken mi kutlanıyor ben mi geç kaldım…
Yeni moda 1 gün önceden kutlanmaya başlanıyor. ![]()
olşsun önce ben kutladım o zaman birim birim ![]()
Mehmet Gençünal ağabeyimizin doğum gününü kutlar nice sağlıklı ve huzur dolu mutlu yıllara ermesini dilerim. ![]()
Helal olsun hocam…
İşte bu kadar…
İyi ki doğdun Mehmet abi. ![]()
Soyadı “Genç” le başlıyor.
Biz yaşlanmanın belirtisi yaş günü kutluyoruz, ama o genç kalacak.
**Mehmet Ağabey Yeni yaşının sana sağlık ve huzur getirmesini dilerim.İyi ki doğdun ![]()
Sevgili ağabeyim,doğum gününü kutlarım,Allahımdan sağlık ve afiyet içerisinde sevdiklerinle uzun ömürler geçirmeni dua ederim.
Bu gün doğan tüm arkadaşlarrımızın doğum gününü kutlar, hayırlı uzun ömürler dilerim.
saglıklı sıhhatli yasam dilegiyle nice yıllara dogum gününüz kutlu olsun saygılar ![]()
Doğum günümü kutlayan tüm dostlara teşekkür ederim.
Bunu bir şiirle süsleyelim.
ZAMAN
Yahu, zaman !
Kulak ver de iyi dinle:
Doğduğumdan beri uğraşıyorsun benimle,
Yavaşlayacak yerde, çabuk geçtin.
Hızlanacak yerde, neredeyse durmayı seçtin.
Şimdi de yolun sonundaki bu çıkışsız inişte,
Bari arkadan itme!
Gidiyoruz işte !!!..
Allah sevdiklerinizi yanınızdan sizi onların başından eksik etmesin.
Arkandan iten yok, sen bana yetişmeye çalışıyorsun ![]()
Ailen ve tüm sevdiklerinle sağlık mutluluk dolu nice yıllara…
Tural55 arkadaşımızın doğum gününü kutlar nice mutlu yıllara tüm sevdikleri ile beraber kavuşmasını dilerim. ![]()
teşekkür ederim ibrahim bey sağolun,hatırlatan halil bey oldu,tebrik eden siz ![]()
Tural55 arkadaşımızın doğum gününü kutlar nice mutlu yıllara yaşlı yaşlı ama sağlıklı işallah