Doğum gününüz kutlu olsun.Nice sağlıklı yıllara.

Canım kardeşim Halil;şimdiden doğum gününüzü kutlarım.Nice sağlıklı güveçli günlere.Sevgiler.

Halil Bey, en içten dileklerimle doğum gününüzü şimdiden kutlar, sağlıklı huzurlu nice yıllar dilerim.

http://img522.imageshack.us/img522/3309/doumgngg8cn1.gif

Nice sağlıklı,mutlu yıllara emekter gardaşım.

halil abi doğum günün kutlu olsun ailen ve tüm sevdiklerinle nice mutlu güzel yıllara…

doğum günü yaklaşan ve gelen bütün arıcıların doğum günü kutlu olsun.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

Halil bey, Allah hayırlı ömürler nasib etsin.

Sayın Halil BİLEN, istediğin kadar uğraş yaş konusunda bana yetişemiyeceksin.
İYİ Kİ DOĞDUUNNNNNNNNNNN…
TÜM SEVDİKLERİNLE NİCE YILLARA…

Halil Bey,
Doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlar,nice yıllar dilerim.

Halil bey, nice yıllara sağlık ve esenlikle ulaşmanız dileğiyle.

ALLAH Hayırlı bereketli ve huzurlu ömürler nasip etsin abi.

Allah hayırlı ve uzun ömürler versin abi

Sağlık ve sıhhat ile hayırlı uzun ömürler dilerim…

Halil abi doğum gününüzü en içten dileklerimle şimdiden kutlar, sağlıklı huzurlu nice yıllar dilerim.

Halil Bey.
Doğum gününü kutlar,anne ve babanızın AllaH’ın izni ile szin dünya’ya gelmenize vesile oldukları için,şükran ve sevgilerimi sunar.hürmetle ellerinden öperim.

sevdiklerinizle beraber nice mutlu ve huzurlu yıllar geçirmeniz dileğiyle;
nice senelere.

Yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun,
Bir ömür sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu nice yıllar geçirmeniz dileğiyle;

Halil bey doğum gününüz nasıl sevindirdiyse
     Annenizi babanızı ,tanışmak sizinle
     Lütfetti bu forum sevindirdi bizleri
     İşçi arılar ve işçi arıcılar oldu güçlü bir aile
     Layık olduğu yere adım adım varıyor sizinle

Sayın Halil Bilen tabi ki çok değerli birisi ve ben de içtenlikle doğum gününü kutluyorum.Ancak doğrusu Sayın Halil Bilen’in doğum gününü kutlayan sayın arıcı dostları yadırgadım.Sitemizin altında doğum günü yaklaşan kardeşlerimiz bir tek Halil Bilen değil.Bence doğum günü yaklaşan tüm arıcıların doğum günü kutlanmalıydı.Kusura bakmasınlar bu davranışı etik bulmuyorum.Ben doğum günü yaklaşan tüm arıcı dostların doğum günlerini en içten dileklerle kutlar,nice başarılı, hayırlı,bereketli yıllar dilerim.

Halil Bey hepimizin değer verdiği birisi. Doğum gününü ben de kutlarım. Ancak meuygun arkadaşımıza da katılıyorum. Orada doğum günü belli olan çok arkadaşımız var. İçinden birkaçını ayırıp ötesini görmemek doğru görünmüyor. Demek ki arıcılarımız arasında doğumgünü kutlama alışkanlığı olan arkadaşımız da çok az ki o bölümle de az ilgileniyorlar.