Herhangi bir üyemiz adına doğum günü kutlaması için yeni bir konu açtınız da silen mi oldu?
Blogumda doğum günüme denk gelen günde arılıkta yaşadığımız olaylar hakkında bir yazı yazdım, Mehmet abi de (Hatkobi dede) bir konu açmış ve arkadaşlar iyi dileklerini iletmişler…
Birisinin sizin doğum gününüzde size ait bir doğum günü konusu açmasını sağlayınız, bu kadar basit.
Halil kardeşim Eskişehirde,bende köydeydim. Nazar değmesin izlediğim kadarı ile güzel bir ekip çalışmaları var. Şehirde böyle bir ekip oluşturmak mesele. Sağ olsun benide Tandıra davet etmişti. O günde doğum günü. Bir süre geçtikten sonra, sesimle bari aralarına katılayım dedim. Aradım telefonla, bu arada doğum gününüde kutladım.
Düşünün ekip toplanıyor, Tandıra dağa çıkıyorlar, hem arılar kontrol ediliyor hemde av eti ile güveç yapıp doğum günü kutluyorlar. Şu güzelliğe bakın; Birliktelik, dayanışma, yardımlaşma, güven ve özverili çalışma. Doğum günüde üstüne bir kaşık afyon kaymağı. Sağlığınız, mutluluğunuz yeter.
" Yaşlılık banka hesabı gibidir. Ne yatırdıysan onu çekersin hesabından." diyerek bitireyim. Tüm kardeşlerime nice sağlıklı, mutlu doğum günleri görmeleri dileğimle.
Ben adınıza vekaletim olmasada hoş görünüze sığınarak sabit başlık girdim. Lütfen oraya yazın. Hatta belirli bir süre geçince eski mesajlar silinsin derim.Uygun karşılanırsa. Sağlıkla.
Hüseyin Basri ÇALIŞKAN (29), Savaş AKTAŞ (38), Basra (111) üyelerimizin bugün doğum günleri…
Hüseyin Basri kardeşimize, Savaş abi’ye ve forumumuzun en yaşlı üyesi ki kendileri 111 yaşında olan Fethi bey’e yeni yaşlarının sağlık getirmesini dilerim. :o