Doğum gününüz kutlu olsun.Nice sağlıklı yıllara.

Herhangi bir üyemiz adına doğum günü kutlaması için yeni bir konu açtınız da silen mi oldu?

Blogumda doğum günüme denk gelen günde arılıkta yaşadığımız olaylar hakkında bir yazı yazdım, Mehmet abi de (Hatkobi dede) bir konu açmış ve arkadaşlar iyi dileklerini iletmişler…

Birisinin sizin doğum gününüzde size ait bir doğum günü konusu açmasını sağlayınız, bu kadar basit.

Neden üzerime alındım ise.

Halil abi doğum gününüzü en içten dileklerimle şimdiden kutlar, sağlıklı huzurlu nice yıllar dilerim.

Hayırlı ve bereketli ömürler dileği ile doğum gününüzü tebrik ederim Halil bey. Emekliliğe de az kaldı 

sanırım. Sağlıcakla kalın. 2011 yılı umutlarımıza nail olabileceğimiz yıl olur inşaallah. Selamlar saygılar.

Halil kardeşim Eskişehirde,bende köydeydim. Nazar değmesin izlediğim kadarı ile güzel bir ekip çalışmaları var. Şehirde böyle bir ekip oluşturmak mesele. Sağ olsun benide Tandıra davet etmişti. O günde doğum günü. Bir süre geçtikten sonra, sesimle bari aralarına katılayım dedim. Aradım telefonla, bu arada doğum gününüde kutladım.
Düşünün ekip toplanıyor, Tandıra dağa çıkıyorlar, hem arılar kontrol ediliyor hemde av eti ile güveç yapıp doğum günü kutluyorlar. Şu güzelliğe bakın; Birliktelik, dayanışma, yardımlaşma, güven ve özverili çalışma. Doğum günüde üstüne bir kaşık afyon kaymağı. Sağlığınız, mutluluğunuz yeter.
" Yaşlılık banka hesabı gibidir. Ne yatırdıysan onu çekersin hesabından." diyerek bitireyim. Tüm kardeşlerime nice sağlıklı, mutlu doğum günleri görmeleri dileğimle.

Halil abi doğum gününüz kutlu olsun.Sağlıklı uzun ve bereketlii yıllar.
Mutluluklar paylaşıldıkca güzeldir

sağlık sıhhat mutlu huzurlu bütün dostlarınla daha nice senelere kavuşman dileğiyle

her şey gönlünce olsun

Nice sağlıklı mutlu ve arılı yıllara

Bu işten rahatsızlık beyan eden arkadaşlar, her üyenin doğum gününü kutlama mesajı açabilirler. Teknik olarak bunu engelleyen bir durum yok.

Fakat A şahsını kutlayan bir arkadaşa, B şahsını niye kutlamıyorsun diye sormanın mantığını anlayamadım?

Aslında günlük mesaj sayısının epey çoğaldığı bu günlerde, hiçbir kutlama mesajını forumda yayınlamama seçeneğini değerlendirelim derim.

Ne kadar çok mesaj olursa, aralarından bilgiyi ayırmak o kadar zor oluyor.

Ben adınıza vekaletim olmasada hoş görünüze sığınarak sabit başlık girdim. Lütfen oraya yazın. Hatta belirli bir süre geçince eski mesajlar silinsin derim.Uygun karşılanırsa. Sağlıkla.

Halil  Beyin  doğum  gününü  kutlar , sağlıklı , mutlu  nice  yıllar  olsun.

Hatırlanmak ve hatırlamak hepimize büyük haz veriyor. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır.

Her gün buradan iletileri okudukca , bir araya gelmişiz sohbet ediyoruz veya epeydir arkadaş , abi kardeş olmuşuz hissiyatı doğuyor.

Halil bey ve diğer isimlerin vede üstadlarımızın bir anda akla gelmesi gayet normal , bundan alınacak bir şey olmaz.

Çünki ; Her an her zaman problemlere çare olması için burdalar , hep göz önündeler , karşılıklı fikir teatisi yapmışlar.

Selamlar  Olsun

Doğum günü partisini kaçırmış olsamda tüm kalbimle nice sağlıklı ve mutlu yıllaraaaaa…

Konya-Eskişehir arası 380 km ve yaşlılar için uygun mevsim değil :smiley:

Dün, bu gün ve yarın doğan tüm dostlara sağlıklı mutlu hayırlı ömürler dilerim.

NİCE YILLARA…

Triplex bir doğum günü kutlaması yazayım.

Rastgele gördüm…

Hüseyin Basri ÇALIŞKAN (29), Savaş AKTAŞ (38), Basra (111) üyelerimizin bugün doğum günleri…

Hüseyin Basri kardeşimize, Savaş abi’ye ve forumumuzun en yaşlı üyesi ki kendileri 111 yaşında olan Fethi bey’e yeni yaşlarının sağlık getirmesini dilerim. :o

Yahu bu yazıyı dün yazsaydın olmaz mıydı, listede bende olacaktım. Neyse inşallah gelecek yıl yazarsın, hem 56. yaşıma girmiş olurum…

Tüm yaş günü olanlara NİCE YILLARA dileklerimle…

Hüseyin Basri ÇALIŞKAN (29), Savaş AKTAŞ (38), Basra (111) arkadaşlarımızın doğum günlerini ben de kalbi duygularla kutluyorum.

Her yeni gelen yaşınızda, hayatınızdaki güzel şeyler katlanarak artsın.

Yazacaktım da, sonra arkadaşlar eleştiriyorlar. Neden bazı üyelerin doğum günleri kutlanıyor diye.

3’lü paketi görünce dayanamadım. En yaşlı üyemizin doğumgününü kutlamamak olmazdı herhalde ayrıca.

Facebook’tan yazdığımız dileklerle idare edin artık.

Byüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öperim. SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU NİCE YILLARA…

SİZİN GİBİ DOSTLARIM OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUM ÇOOOKKKK…

İYİ Kİ VARSINIZ…

Bende bugün, yarın, ondan sonraki günler, tüm ayların ve senenin hergünü, doğan arkadaşlarımın doğum günlerini en içten dileklerimle kutlarım. :smiley:

Allah sağlık verirse bir sene rahatım artık, borcumu peşin ödedim. :smiley:

Mehmet bey,

Sizin meslek, toptancılıkmıydı? :stuck_out_tongue:

Kenan bey, ne yapalım, tek tek yapılan kutlamalar bazılarını gücendiriyor, o yüzden kimsenin hatırı kalmasın diye toptan kutladım. ;D

111 yaşındaki dedemden başlayıp halil beye kadar büyük kücük herkezin doğum günleri kutlu hayatları mutlu sevdiklerinle sağlıklı uzun ömürler dilerim