Her gününüz güzelliklerle, sevinçle, sevdiklerinizle beraber kutlanır olsun kardeşlerim.
Hüseyin Basri Çalışkan (29), Savaş Aktaş (38), Basra (111) arkadaşlarımızın doğum günlerini ben de en içten duygularla kutlar, yaşamlarında sağlık ve huzur dilerim.
Bu gün doğum günüm. Aranızda olmatan çok mutluyum. Tebrikleriniz için sonsuz teşekkür ediyorum.Umarım arıcılığa faydalı bir ömrü hep beraber yaşarız. Savaş beyin ve Sayın Basra’nın da doğum günlerini kutluyorum buradan. Tüm forum üyelerinin arı dolu bir yaşamı her anında mutlulukla yaşamalarını diliyorum. doğum günmüzü gören görmeyen kutlayan kutlamayan herkese sonsuz teşekkürler.
Benim doğum günüm yok. Olmıyanlarınki yasal olarak 01-Temmuz. Facebookta çok komik bir hikaye vardı.
Teşekkür ediyorum. İyi dileklerin tüm yaşamlarda gerçek olmasını diliyorum .saygılarımla
Sağolun dostlar, her şey gönlünüzce olsun.
Efendim,doğum günü yaklaşan dün,bugün ve yarın, yarından sonra olan,yaklaşan doğum günü listesinde adı olan tüm arıcı dostların doğum günlerini kutlar, bereketli yıllar ve kazançlar dilerim.Bence doğum günü olan tüm arıcı dostların doğum günü kutlanmalıdır.
![]()
Kıymetli dostum,tertibim Bekir Arsanın doğum günü bu gün,kendisine ve tüm dostlarına sağlık ve afiyet içerisinde uzun ömürler dilerim.
teşekkürler ediyorum güzel insan mustafa kemal arkadaşım beraber saglıklı yıllara işallah sağol
Biz Face’ten kutladık, buradan da gerek var mı? ![]()
dogum günün kutlu olsun saglıklı mutlu uzun yıllar dilerim
halil bey senin kutlamanı aldım kabul ettim sevindim gerek yok sağol
sayın bekir albaş sağol teşekkürler beraber işallah
Kenan abi, ancak akşama okur ama bugün doğum günü…
Doğum günün kutlu olsun…
Nice yaşlara…
kenan bey doğum günün kutlu hayatın mutlu ömrün sağlıklı olsun sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim
Sayın Kenan GİŞAN ve Yeşilkale arkadaşlar,
Doğum gününüz kutlu olsun,nice yıllara…
Doğum günü gelen arkadaşlara, Allah sağlıklı yaş ve yaşlılık nasip etsin.
Mustafa Kemal Arkadaşım,
Nice bol bereketli yıllara…
sayın mustafa kemal alkoc kıymetli tertibim doğum günün kutlu hayatın mutlu sevdiklerinle sağlıklı bir ömür sürmen dilelkerimle selamlar
Hep beraber Allah uzun ömürler versin bizlere.Ömrümüzün içerisinde sağlık ve afiyetli niçe ömürler geçirelim eş dost ağabey kardeşçe.
Ahmet Arslan öğretmenimizin doğum gününü kutlarım.Pırlanta çoçuklarımızı yetiştirmesi için Allahım ona ve sevdiklerine sağlıklı uzun ömürler versin.
Ayrıca bugün doğum günü olan tüm arıcılarımıza hayırlı uzun ömürler ve bereketli bir sezon dilerim.