Doğum gününüz kutlu olsun.Nice sağlıklı yıllara.

Sayın M. Cahit SÜMER:

Mutlu, sağlıklı, nice yaş günlerine.

Doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle nice yıllar …

Doğum günün kutlu olsun Cahit bey.

Sayın hocam doğum gününüz kutlu olsun Rabbim hayırlı, sağlıklı ve sıhhatli ömürler versin. Sizi arılarınızdan uzak alıkoymasın…

Cahit abi doğum günün kutlu olsun, Allah sağlıklı uzun ömrü nasip etsin…

Sayın Cahit abi doğum gününüz kutlu .

Sayın hocam doğum gününüz kutlu olsun Rabbim hayırlı, sağlıklı ve sıhhatli ömürler versin.

Dogum gunun kutlu olsun cahitabi iyiki varsin…

cahit bey, doğum gününüz kutlu olsun. ALLAH, sağlık sıhhat içerisinde bir ömür nasip etsin.

Sevgili Arkadaşlar,
Biraz mahcup biriyimdir. Doğum günü kutlama alışkanlığı da edinmemişim… Bu gibi nedenlerle profil bilgileri formumdan doğum tarihimi silmiştim… Halil Bey’e yakalandım. :slight_smile:
Şimdi formu yeniden doldurup pastamı göreyim… :slight_smile:

İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Ben de hepinize nice nice arıcılıkla dolu, sağlıklı, mutlu yıllar dilerim.

Fırsattan istifade ederek, tek tek kutlamayı ihmal ettiğim herkesin doğum gününü kutlar, nice mutlu yıllar dilerim.

Face’te de silseymişsin atlardık…

Face’te de birçok arkadaşımızın doğum gününü kaçırıyoruz…

Bir arkadaşımıza yorum atarken ulen gözüme girer gibi Apis … doğum gününü kutla diye ileti gördüm…

Herşey vesile… :wink:

Ağabey, doğum gününüz kutlu olsun

Doğum günü bu gün olan abilerin ve kardeşlerin doğum günü kutlu olsun

Cihat Çetin arkadaşımızın doğum gününü kutlar daha nice yıllara huzur içinde kavuşmasını dilerim. :slight_smile:

Cihat, ameliyat olacaktı…

İdris hocam, nedir son durum?

Nice sağlıklı, huzurlu yıllara temennisiyle doğum gününüz kutlu olsun Cahit Bey.

Böbrek ameliyatını oldu .sağlığına kavuştu inşallah. Nekahat dönemi bitmek üzere.inşallah yakında aramıza döner.durumu çok iyi.
Cihatın ameliyatı araya girmeseydi güneyköy toplantısına beraber gelecektik.bende yalnız gitmek istemedim.inşallah bir dahaki sefere.
Bugün doğan tüm abilerime ve kardeşlerime ömürleri boyunca sağlıklı , huzurlu , mutlu ve başarılı yaşamlar diliyorum.

Çok sevindik…

Büyük geçmiş olsun…

Bu vesileyle Cihat Bey'e de geçmiş olsun dileklerimizi gönderelim.

**Cihat Bey çok geçmiş olsun.