seher hanım doğum günün kutlu hayatın sağlıklı ve mutlu olsun
Teşekkürler Bekir Bey…
Mehmet ULUÇAY ağabeyimizin doğum gününü kutlar,sıhhat ve afiyet içerisinde daha nice yıllara kavuşmasını dilerim. ![]()
Mehmet abi doğum günün kutlu olsun…
sayın Mehmet ULUÇAY doğum gününü kutlu olsun
Bugün doğum günü olan Mehmet Bulat arkadaşımız ile yarın doğum günü olan Sayın Halil Bilen ve Otağ Üste arkadaşların doğum günlerini kutluyor nice bol bereketli sağlıklı yıllar diliyorum.
Eeee bir yaş daha gençleştiler. ![]()
Bugün doğum günü olan Mehmet Bulat arkadaşımız ile yarın doğum günü olan Sayın Halil Bilen ve Otağ Üste arkadaşların doğum günlerini kutluyor nice bol bereketli sağlıklı yıllar diliyorum.
Yahu benim doğum günüm ne zaman? ![]()
Makine yanlış mı gösteriyor…
Haydi öyleyse doğum günü yarın olsun.
Yine de kutlu olsun.
Sayın Halil Bilen Sağlıklı uzun ömürler dileğiyle.
Sayın Halil Bilen Sağlıklı uzun ömürler dileğiyle.
daha doğum gününü bilmiyor
Yeni yaşın önce sağlık, sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin… Nice Yıllara… Halil abi ![]()
http://4.bp.blogspot.com/_xZoP6GxJd_0/SKLLwNRb4KI/AAAAAAAAAfk/VGyX6GY3rgs/s400/arımaya1.JPG
Sayın ; Halil BİLEN (44), Otağ ÜSTE (64), arıcı-yavuz (40), hüseyingünaydın (31), nmge (43), ATOM (57), erman3614 (25), hasan_37 (22) , Mehmet BULAT (27)
Doğum gününüz kutlu olsun
ALLAH sizlere ailenizle birlikte hayırlı uzun ömürler versin.
**Vayyyyy, Pasta belirmiş ;D Allah sevdiklerinle beraber nice, sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin Halil Abi…
Halil bey doğum gününüz kutlu olsun,Sevdikleriniz ile birlikte nice yıllara.
halil abi nice yıllara… ailen sevdiklerinle mutlu huzurlu bir ömür dilerim…
Sağlık ve mutluluk dolu daha nice yıllara Halil Abi.İyi ki varsın,iyi ki varsınız… ![]()
Halil Abi doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı mutlu nice yıllar diliyorum.
Halil Bey
yeni yaşınızın mutluluk sağlık ve başarı getirmesi dileğiyle…
doğum gününüz kutlu olsun.
Bugün doğum günü olan sayın Halil Bilen ve diğer arkadaşalara uzun ömürler diliyorum.
aaaa pastaya bak pembiş pembiş mavisi yokmuydu bunun
doğum günü kutlu olsun allah seni bu forumun başından cocuklarının arkasından hanımının yanından
sevdiklerinin karşısından eksik etmesin işallah amin