Doğum gününüz kutlu olsun.Nice sağlıklı yıllara.

Ahmet DİKMETAŞ arkadaşımızın ve doğum günü bugün olan diğer arkadaşlarımızın doğum gününü kutlar sıhhat ve afiyetle daha nice yıllara kavuşmalarını dilerim. :slight_smile:

çok teşekkür ederim hocam. 8)

Ahmet abi doğum günün kutlu olsun…

çok teşekkür ederim Kadir kardeş çok sağol…

Doğum gününüz kutlu olsun abi… Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum…

[b]Bende  bugün  doğanların  doğum  günlerini  kutlamak  istiyorum[/b].

Bir sitem edeyim: Her gün enaz altı , yedi kişinin doğum günü oluyor.

Sisteme giripde , bu gün benim doğum günüm kutluyan yokmu …! diyenleri hissediyorum.

Tamam özel isimler olabilir.

Sistem otamatik olarak her gün için bir mesaj yayınlayamaz mı…? , Tamam hergün doğanların isimleri görünüyor .Fakat , sanki onlarda kutlama bekliyor gibi duruyorlar.

Mesala ; Bu gün doganların doğum günleri kutlu olsun gibi…gönüller alınmış olmaz mı…!

Hatta kimlerin kutladığının görülmesi için bir tıkla halledilemez mi? :slight_smile:

Ahmet bey doğum gününüz kutlu olsun.

çok teşekkür ederim… :smiley:

Bu doğum günü kutlamalarında gerçekten bazı arkadaşlara çok mesaj yazılıyor.

İstatistik bölümüne bakın…

Bazı şeyler doğru orantılı…

Halil BİLEN 16241

Murat AKIN 4057

Mehmet Gençünal 3747

Murat Çakır 3730

Kenan GİŞAN 3532

Bekir ARSAN 3351

mustafa kemal alkoç 2171

Hüseyin Basri ÇALIŞKAN 2041

msceylan 1535

Bu foruma yazdıkları ileti sayısı sıralaması…

Bu konuda o kadar rahatım ki.

Emeği dökmek ile dökülen emekten faydalanmanın eşit olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Kapitalist miyim neyim?

Doğum günü olan arkadaşların profil bilgilerinde bir pasta çıkıyor ya, ona artı olarak forum sistemi ayarlanıp her üyeye doğum gününde bir mesaj gönderebilir.

Bence, forum adminlerimiz bu gibi incelikleri hayata geçirecek kadar düşüncelidirler. :slight_smile:

Ahmet DİKMETAŞ arkadaşımızın ve doğum günü bugün olan diğer arkadaşlarımızın doğum gününü kutlar sıhhat ve afiyetle daha nice yıllara kavuşmalarını dilerim.

Ahmet DİKMETAŞ arkadaşımızın ve doğum günü bugün olan diğer arkadaşlarımızın doğum gününü kutlar sıhhat ve afiyetle daha nice yıllara kavuşmalarını dilerim.

Nice mutlu ve hayırlı senelere :slight_smile:

Nice senelere…

Mustafa Süngü arkadaşımızın doğum gününü kutlar,sıhhat ve afiyetle daha nice yıllara kavuşmasını dilerim. :slight_smile:

Mustafa SÜNGÜ abimizin doğum gününü kutlar nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim.

Ahmet bey teşekkür ediyorum selamlar.

Mustafa SÜNGÜ abimizin doğum gününü kutlar nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim.

Bekir bey teşekkürler aynı dileklerimle selamlar.

Pastaya bak, tek dilim…

Şöyle yuvarlak büsbüyük bir pasta yok mu yahu?

Nice yıllara… :wink: