Mutlu, huzurlu ve sağlıklı ömür geçirmeniz dileğiyle.
İbrahim bey özürümü mazur görün dediğiniz gibi gözden kaçmış olmasaydı iyiydi teşekkür ediyorum selamlar.Adem beyede tesekkürler aynı dileklerimle.
Mustafa bey doğum gününüz kutlu olsun ALLAH sevdiklerinizle daha nice mutlu seneler gecirmeyi nasip etsin.
Mustafa bey, sevdiklerinle beraber, nice sağlıklı yıllar dileğiyle,
her şey gönlünüzce olsun…
teşekkür ediyorum aynı dileklerimle selamlar.
Adem Selvi Bey’in,İdris Özdemir Bey’in ve doğum günü bugün olan arkadaşlarımızın doğum gününü kutlar tüm sevdikleri ile beraber,sıhhat ve afiyet içerisinde daha nice yıllara kavuşmalarını dilerim. ![]()
Adem Selvi Bey’in,İdris Özdemir Bey’in ve doğum günü bugün olan arkadaşlarımızın doğum gününü kutlu olsun
Doğum günü bugün olan kardeşlerime nice mutlu huzurlu sağlıklı başarılı bir yaşam diliyorum.
İyi dilek temennilerini belirten kardeşlerime de aynı duygularla mukabele ediyorum.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Şu forumu kuranlara, tüm ustalarıma, okyanusta iğne ucu kadar da olsa bilgisini tecrübesini paylaşan abilerime ve kardeşlerime, emeği geçen tüm forum üyelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Adem SELVİ, İdris ÖZDEMİR ve Heredot nikli Arkadaşlarımızın doğum gününü kutlar sağlıklı mutlu yıllar dilerim…
Adem Selvi Bey’in,İdris Özdemir Bey’in ve heredot beyin doğum günlerini kutluyor sağlık ve mutluluklar diliyorum.
Adem Selvi Bey’in,İdris Özdemir Bey’in ve doğum günü bugün olan arkadaşlarımızın doğum günü kutlu olsun.
Adem Selvi Bey’in,İdris Özdemir Bey’in doğum günleri kutlu olsun ![]()
Değerli ortağım Sayın msceylan (40) ve Sayın; Aytaç ERTAN (29), veysel (45), Zafer Yıldırım GİLDİROĞLU (49), Halis Yılmaz (54), H.SÜLEYMAN UYSAL (44), murat_bolu (30), musa acar (36), Halim Serden (42), sakaryalı (33),abdullaho (31)
beylerin doğum günleri kutlu olsun.
Sayın msceylan (40) ve Sayın; Aytaç ERTAN (29), veysel (45), Zafer Yıldırım GİLDİROĞLU (49), Halis Yılmaz (54), H.SÜLEYMAN UYSAL (44), murat_bolu (30), musa acar (36), Halim Serden (42), sakaryalı (33),abdullaho (31)
beylerin doğum günleri kutlu olsun. ne cok doğan varmış bugün
**Bugün doğan tüm forum katılıcılarının doğum günü kutlu olsun, nice yıllara ![]()
Doğum günü bugünlere denk gelen bütün arkadaşların doğum günü kutlu olsun
mevla hayırlı ,sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Bu gün doğan tüm forumdaşların doğum günlerini kutlar sağlıklı ömürler dilerim,
Doğum günü olan tüm arkadaşların doğumgünlerini kutlarım.ancak bendenden hatırlatması kendileri yaşlanıyorlar yılbaşında da bir yaşlanırsalar
![]()
bugünlerde doğum günü olan arkadaşların doğum günlerini kutlar nice mutlu yıllara.
Bugün doğan arı dostları,
doğum gününüz kutlu olsun.