**Yılın ilk günü doğan tüm arıcı dostların doğum günü kutlu olsun.
1 Ocakta dünyaya gelen ne çok arkadaşımız varmış,
hepsinin doğum günü kutlu olsun.Yeni yılın ilk gününde tüm forum üyesi arkadaşların yeni yılları da kutlu olsun.Sağlıklı, bol bereketli nice yılar dileği ile.
Nüfus memuru doğum gününü hatırlayamayan babaların yüzüne bakıp yazın 1 ocak demiş galiba. ![]()
Balcı ve H avni özcan Baştaolmak üzere bugün doğumgünü olan yaklaşık 15 arı sevdalısıın doğum günleri kutluolsun
Balcı ve H avni özcan amirim olmak üzere bugün doğumgünü olan yaklaşık 15 arı sevdalısıın doğum günleri kutluolsun
Buğün doğum günü olan arıcı arkadaşların doğum günü kutlu olsun.
Hüseyin Avni Özcan ve Değirmenci arıcı dostlarımın doğum günü kutlu olsun…
Hüseyin Avni Özcan Bey’in ve Hasan Tahsin(Değirmenci) Bey’in doğum gününü kutlar,sıhhat ve afiyetle daha nice yıllara kavuşmalarını dilerim.
saglıklı yasam dilegiyle nice yıllara
Hüseyin AVNİ ÖZCAN Bey ve Hasan Tahsin (değirmenci ) arıcı dostlarımızın doğum günlerini kutlar sağlıkla nice uzun ömür olsun.
Usta bu arada doğum gününüzüde atlamış olduk. Sizin şahsınızda, klavye ile iştirak edemediğim
tüm doğum günü geçen forumdaşların doğum günlerini tebrik eder, nice sağlıklı ve mutlu günler
dilerim. Hoşçakalın.
Hüseyin AVNİ ÖZCAN Bey ve Hasan Tahsin (değirmenci ) arıcı dostlarımızın doğum günlerini kutlarım.
a kim gelmiş bak ama gitmiş yine
YAMAN kardeşim doğum gününü kutlarım , Hasan Şen vede arıcı dostların ,
Nice sağlıkla uzun ömürler.
sayın YAMAN doğum gününü kutlarım ,
sayın Hasan Şen vede arıcı dostların ,
YAMAN kardeşim doğum gününü kutlarım , Hasan Şen vede arıcı dostların ,
Bekir abi, bu doğum günü işlerine bir formül buluver…
**Mehmet Ağabey’in moderatör özelliği mi yoktu bugün, ben mi yanlış gördüm?
formül derken biraz tüyo alalım
Formülü ben söyleyeyim, sen yap…
Ya abi düşün düşün…
Etkin bir şey bul…
yav terledim zaten sobanın tutanakları tuttu