Forum Hakkında...

Bazı vesileler sebebiyle forumumuz hakkında öğrendiğimiz bazı şeyler çok şaşırtıcı…

Bizim forumu takip etmez kesinlikle dediğimiz bir büyüğümüzün tüm olaylardan izleyici olarak haberinin olması yok canım dedirtecek yönde…

Yıllardır yerli arı sütü üretimi yapan ve yüksek koloni ile çalışan bir büyüğümüz…

İstekleri var. :smiley:

Diyor isimlerin altında Bezirci Köyü yazan Bekir Arsan var mesela… Bak onun nereli olduğunu biliyorum…

Herkes yazsa isminin altına nerede olduğunu hiç zorlanmam…

Bazı kişiler isimlerini yazmıyor hadi onu anlıyorum ama diyor yavrulu çerçeveyi görünce burası neresi merak ediyorum diyor.

Üye olmayı bilmiyormuş. Gerek duymuyor, yazmaktan ziyade okumaktan zevk alıyorum diyor.

Mayıs ayında arı sütü üretimi ile ilgili bir çalışma yapacağız arılığında…

Sanırım isteğini değerlendirirsiniz.

Gayet yerinde bir talep.
( uygulandı )

İşlem tamamdır :wink:

Mustafa bey güzel olmuş resim altında olmasını düşünür müsünüz. ?

hazır yazarken kan gurubunuda yazılsa lazım olan başı dara düşen bulması kolay olur

İşlem tamamdır :wink:

bencede çok hoş oluyor.bende bir deneyim bakalım yapabilecekmiyim. :slight_smile:

Okey ! :slight_smile:

İşlem tamam umarım hoş olmuştur.

Profil bilgi güncellemesi yapan arkadaşlar;

Üye olmayan ziyaretçiler profil bilgilerinizi görememektedir.
( Talepte bulunan üye değildir. )

Bölgelerinizi arılıklarınızda belirtmeniz herkesin görmesini sağlar.

Evet, üye olmayanlar üyelerin profillerini göremiyor.

Profil resimlerinin altındaki bilgileri ve imza kısmına yazılanları görebiliyorlar.

Bunun yanında Üyelerimizin Arılıklarında da başlık kısmına şehirler yazılabilir.

Arılık başlığını değiştirmek isteyenler yöneticilere özel ileti atabilir.

İşlem tamamdır üstadlarım :smiley:

Abilerim, zamanında söylemiştik ama sakalımız olmadığından dikkate alınmadı… :smiley:

https://www.aricilik.gen.tr/index.php/topic,5944.0.html

Selam ve sevgilerimle

Bazı arkadaşlarımız takma adla üye olmuş. (Belki geçerli bir nedeni vardır) Memleketi belli, köyü bile belli de… Kendi kim acaba?

İşlem tamam…

Özel bir nedeni var desem.
Mart 2011 dan beri beyin kanaması geçirip şuan bitkisel hayatda yatan eşimin 27 yaşındaki kardeşinin lakabını tüm online olduğum sitelerde yaşatmaya çalışıyorum.
Bir nevi gönül borcu diyelim :wink:

Belkide dikkate alanlar olmuştur :wink:

Allah şifa versin.

Teşekkür ederim :wink:

Kardeşim Allahtan acil şifalar diliyorum… Allahtan umut kesilmez…

Teşekkür ederim Mehmet kardeşim, böyle daha güzel oluyor, her seferinde profile bakmak zor oluyordu…

Selam ve sevgilerimle.