FORUM PROGRAMINDA UPGRADE (YÜKSELTME) YAPILACAK

Kullanmış olduğumuz forum programının yüklü olan versiyonuna, epey bir süre önce geliştiricileri destek vermeyi kesti. Sadece güvenlik yamaları çıkarılıyor.
Artık bizim de üst versiyonlara geçme zamanımız gelmiş bulunuyor.

1 ay içinde yeni bir ara yüz ile forumu üst versiyona geçirmeyi amaçlıyoruz.

Bütün bilgiler sorunsuz aktarılıyor.

Yalnızca profil bilgilerinin kovan sayısı, kısaca kendini tanıtın bölümleri ve bazı kulanıcılarımızın avatarları aktarım sorunu yaşıyor.

Yeni versiyonla birlikte üyelerimizden profil bilgilerini güncellemelerini isteyeceğiz.

Profil bilgileri ve avatarlarını yedeklemek isteyen üyelerimizi uyarmış olalım.

Yeni versiyon kullanım şeklinizi çok değiştirmeyecek.

Bir çok şey eskisiyle aynı olacak.

Yalnızca yeni özellik ilavelerinde ya da daha sonraki zaman dilimlerinde forumu daha farklı ortamlara aktarmak istediğimizde kolaylık sağlayacak.

Üyelerimizin forumda olmasını istedikleri bazı özellikleri daha kolay ekleyebileceğiz.

Şu anda yapacağımız bir şey yok galiba… 1 ay daha devam edeceğiz bu şekilde… Yanlış anlamadım inş…

Murat abi resim yüklemeyide kolaylaştırıver elin değmişken. :smiley:

şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Yönetim çalışıyor :slight_smile:

Bize ne derseniz yaparız biz :smiley:

Hayırlı olsun .

evet bende fotograf yüklemenin kolaylaşmasını coook istiyorum lütfen

Hayırlı olsun.Yapılacak güncellemelerle dahada güzel olur inşallah :slight_smile:
Online olarak forumu takip ederken veya uzun bir konuyu incelerken dikkatimi çeken bir konu oldu.Eğer arada bir sayfayı yenilemezseniz çevrim içi olunan toplam süre sabit kalıyor :(.

Hayırlı ,uğurlu olsun

Dakika süresini tam çözemedim fakat 10/15 dakika arasında bir sayfadan başka bir sayfaya geçiş yapılmazsa forumdan düşüyorsunuz sanırım.

Çevrim içi olunan toplam süreye bakarım hep bir sayfadan başka sayfaya geçişte

Geçişler arasındaki mesafe uzun olmuşsa saat süresi sabit kalıyor artış olmuyor

Kısa aralıklarda olan geçiş yada yenilemelerde artış oluyor.

19 şubattaki online olma rekoru denemesinde o yüzden sormuştum

Pc başında olmasakta forum sayfası açık kalsa online görünüyormuyuz diye Adminimiz online görünürsünüz demişti

Ben gidip geldiğimde sayfa yenileyince saat sabit kalmıştı

Ben dün akşam hiç giriş yapamadım.

Ahmet Abi,

Forum için hostingi yurtdışından alıyoruz. Zaman zaman kesiliyor. Sorun bildirdiğimiz zaman dönüşleri geç oluyor.

Yeni forum programıyla birlikte inşallah Yerli hostinge de geçmiş olacağız.

Bu tür bağlantı sorunlarını daha az yaşayacağız diye umuyorum.

hayırlı olur inşaallah dün ve öncesiki gün gece 00:00 dan sonra bende giriş yapamamıştım umarım bu sorunlar geçicidir :wink:

Artık yenisine geçeceğiz ya SOS vermeye başladı garibim forumumuz :slight_smile:

Sayın Murat bey,burası forum mu yoksa site mi anlamıyorum.Forumlar daha değişik basit oluyorlar. Siteleri “host” lardan almak gerekiyor dışarıdan alıyoruz dediğinize göre site olmalı. Vede yıllık ücreti vardır forumlar ise ücretsiz.
Kapsamı genişletirken hazır avatar da konulursa iyi olacak,resim yükleyemeyenler için.
Kolay gelsin. a:)

Yalçın abi, saygılar abi.

Gerçeklerle örtüşmüyor sizin dediğiniz.

Forumlar beleş olsa ben bile kurarım bir forumcuk… ;D

Halil bey blogspot.com diye girerseniz ücretsiz blog kurabilirsiniz, çünki benim 2 tane forumum vardır.
Saygılar.

Uzun yol kaptanına, al bir sandal denizciliğe başlayıver dedim geçen gün, adam bana bir baktı ki…

Görelim o beleş forumlarını ona göre bu forum ile bir kıyaslama yapalım

abi ömürsün yaniii. :smiley: :smiley: :smiley: