Teknik arıcılık formuna kayıt olan üye sayımız 9000 kişiye ulaştı.
Daha nice 9000 lere,hep beraber.
inanılmaz süper
- üye olacak arkadaşa hediye kampanyası yapalım.
maşallah…
Olmadı daha.
Bekletiyorum.
Güzel bir metin yazma planım vardı.
Blogu güncelledim.
9.000 üye diyoruz ama.
Aktif olan kaç kişi?
Daha aktif üyeler olsun yeter ki forum üye sayımız 700 olsun. ![]()
evet halil abi katılıyorum. 10 zayıf kovandan iyidir 1 güçlü kovan. o kadar üyeden genelde aynı isimler görülüyor.
Abdullah hedeften kafanı çek.
elma var kafasında abi sen elmadan vurursun ![]()
Sayıya endekslenmemek lazım…
9000 üye olması çok duyarlı kişiler var demek ki. Paylaşmayı sevenler sürekli aktif haldedir. Birde sadece forumda yazılanları paylaşılanları okumakla bilgi edinmeye çalışanlar. Bu kişiler sessiz durmakla çok şey öğreniyorlardır. Ben formdaki daha önce yazılanları okumakla yetiniyorum hala 1/10 okuyamadım. Halil abi
Bilgi paylaştıkça değerlidir.
Selam Aleykum Değerli Arıcı Arkadaşlar,Bende Aranıza Yeni Katıldım Sizleri Tanımak Sizlerle Aynı ortamı Paylaşmak Cok güzel Bir Duygu,İnşaallah İlerki zamanlarda Birbirmizi Tanıma Fırsatı Buluruz,Ben Adıyamandan Katılıyorum,Yaklasık 15 Yıldır Arıcılık Sektörünün İçeriisndeyim İsmim Enver Yaşım 32
600 Koloniyle Arıcılık Yapıyorum,Ana Arı Üretiminide Aynı Şekilde Yürütüyoruz…
Her işin bir usulü vardır.
Sayın Bayram Arıcılık,
her iletinizde kişisel bilgileriniz ön plana çıkıyor.
Nedendir?
Burası arıcılık bilgi paylaşım forumu.
arıcılık bilgisi paylaştığınızıda görsek…
**Önder Ağabey’i bu konuda takdir ediyorum.Kendisi gerekeni yapacaktır.
Sayın Bayram Arıcılık,
Burası bir forum. Amacı, katılımcıların deneyimlerini paylaştıkları, bilgilerini kardeşçe üleştikleri bir ortam yaratmak.
Arıcı olup da üretimi olan yegâne kişi sizmişsiniz gibi düşünürseniz yanılırsınız. Çünkü, satacak birşeyleri olan büyüklerimiz, kardeşlerimiz bunu alenen ilan etmeyi forum adabınca yapmamayı tercih ederler.
Toplam dört iletiniz var, üçünün yazılış amacı reklam…
Paylaşın, öğrenin, öğretin…
![]()
Ben bişeyler diyecektim, vazgeçtim.
Nasıl olsa ustalarımız gerekeni gereken zamanda yaparlar diye… ![]()
Aslında yazılacak çok şey varda; Önder Abi sağolsun çok güzel özetlemiş.
Önder abi affına sığınarak bir ilavede ben yapayım; Bu forumda hiç arısı olmadığı halde paylaşım yapan arkadaşlarımızda var.