Foruma Saldırı

Kimbilir kaç defa olmuştur, ne sıklıkla ve ne çeşitte olmaya devam ediyordur ama forum üyelerinin pek çoğunun hiç haberi olmuyor eminim. Forumda az evvel muhtemelen bir reklamcı robot saldırısı oldu. Sanırım 19:40 civarları başladı ve son mesaj 20:05 gibi geldi ve 20:09 da kontrol ettiğimde “birisi” müdahale etti ve o oluşturulmuş kullanıcı ve tüm mesajları silindi. Ben az evvel şahit oldum ve bilmeyenler için yazmaya karar verdim.

Neden bunu yazmak istedim, çünkü bu kadar bilgi aldığımız ve birilerinin arıcılık bilgilerini ortaya koyup zaman harcadıkları bu forumu işler şekilde tutabilmek için, bu tür emeklerin verildiğininde bilinmesi lazım, farkında olunması lazım. Bu da az bir emek değildir.

Bilgi ve emek veren herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Bende öyle zanettim ama değil.
Bir arkadaş üstüste esim ekleyince…

Evet malesef zaman zaman toplu saldırıların hedefi oluyoruz.

Gerekli güvenlik güncellemelerini yaptık, umarım daha fazla başımızı ağrıtmazlar. :slight_smile:

Tam da benim fotografları eklemeye çalıştığım zamana denk geldi…Şansa bak. :cry:

Bu yüzden mi benim fotograflarıma 2 kişiden başka yorum yapan çıkmadı henüz acaba :o

Hayati Çağdaş arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunmak gerekir.

Çiftlikte toparlanırken telefonla bildirdi.

Eve girince ilk iş ortalığı süpürdüm… :stuck_out_tongue:

Biz Bir Aileyiz…

Sağolun kardeşim afedersin biz anlamıyoruz iyiki sizler varsınız

Ben öncelikle fotografların hepsini birden, tek mesaja eklemeye çalıştım ama fotograf sayısı fazla olunca sanırım kabul etmedi sistem, hata verdi.

Acaba bir mesajda en çok kaç fotograf ekleme şansımız var?

Halil abi forumda yokken ben Cahit Hocaya haber vermistim kisisel iletiyle.

Bu kadar hızlı tepki veren, alarm zillerinin bu kadar çabuk çaldığı bir foruma kolay kolay zarar verilemez herhalde.

Forumda mesaja fotoğraf ekleme ile ilgili bir sınır olduğunu sanmıyorum. Ancak web üzerinde foto depoladığınız alanda bir büyüklük sınırı vardır.

https://www.aricilik.gen.tr/index.php?topic=1627.0

hayati abimin dedigi gibi biz bir aileyi biz birbirimize sımsıkı sarıldıgımız sürece bu saldırılar vız gelir yeterki bir lik içinde olalım hayırlı cumalar

Teşekkürler. Bir dahaki sefer daha fazla eklerim bir mesaja o zaman…

Elinize sağlık.