Arkadaslar foruma katildigim gun actigim konunun devamini ayrintili bir sekilde burda devam edicem
burda hazirlamis oldugum strafor kovanlarin resimlerini ogrebilirsiniz https://www.aricilik.gen.tr/index.php?topic=9293.0
onun disinda videolari hazirlama asamasinda olan goruntulerle desteklenecek ve guncel kalacagini umit ettigim bu konuda strafor kovanlar hakkinda daha ayrintili bilgi sahibi olucaz aricilikta daha 1 senem hobi olarak degil ciddiye aldigim belirtmek isterim .
Burda ogul veren bir kovan’dan olusmus bir kovanin goruntusu nasil oldugunu anlayamadim kovanda ana vardi her halde ciftlesmeye ciktiginda geri donemedi yeni ana memeleri yapiyorlar.
Arkadaslar foruma katildigim gun actigim konunun devamini ayrintili bir sekilde burda devam edicem
burda hazirlamis oldugum strafor kovanlarin resimlerini ogrebilirsiniz https://www.aricilik.gen.tr/index.php?topic=9293.0
onun disinda videolari hazirlama asamasinda olan goruntulerle desteklenecek ve guncel kalacagini umit ettigim bu konuda strafor kovanlar hakkinda daha ayrintili bilgi sahibi olucaz aricilikta daha 1 senem hobi olarak degil ciddiye aldigim belirtmek isterim ayrica usatalarimizin gozetiminde haraket etmis olurum.
Burda ogul veren bir kovan’dan olusturmus olduğum bir kovanin goruntusu nasil oldugunu anlayamadim kovanda ana vardi her halde ciftlesmeye ciktiginda geri donemedi yeni ana memeleri yapiyorlar. ( 1 çita A.K yumustali + 1 çita ballı + 1 çita kabartilmiş petek vermiştim )
Az kaldi araniza tekrar katiliyorum arkadaslar… Bu gecen sure icerisinde epey bir tecrube sahibi oldum tekrar resimli konularlar fikir alisverisinde bulunurak sorularimiza cevap ariyacaz hep birlikte. insallah.
Ana ari yetistirmek icin hazirladigim 4 cercevelik kovanlarim arka bolumdede serbetlik…
cok rahat bir sekilde 6 'da 6 yaptim … hic bir sıkıntıyla karsılasmadım…
çalışmalarınızda başarılar yanlız kovanlar yerde bunun birçok sıkıntısı var kipri gibi canlılar kovanlarınıza zarar verir biraz yüksek biryere koymanızı tavsiye ederim