HABERDAR ET SEÇENEĞİ YOK MU

Arkadaşlar forumda konu üstleri veya altında HABERDAR ET SEÇENEĞİ olur, ben bulamadım yardımcı olur musunuz?

konu takip etmekde kolay oluyordu site yenlenmeden önce ;D

Hocam bundan yok olduğunu anlıyorum. Forum yöneticilerine bu konu hakkında sesleniyorum.

Bu seçenek yüzünden forum gümlüyor.

1000 kişi haberdar et diye tıklıyor.

Birisi bir ileti yazıyor.

1000 mail.

Bir ileti daha 1000 mail daha.

Mail atmadan site içerisinde haberdar etme imkanı daha etkili olurdu.

Sayın yöneticilerimiz arkadaşımızın dediği şekilde yapmak mümkün mü?

Bu hususun mümkün olup olmadığını bilmiyorum ancak

Yeni gönderilen iletileri göster seçeneğinden konuları takip edebilirsiniz.

Favorilerim bölümü çok iyi oluyordu. Aradığımı kolay buluyordum. Yine olsa çok iyi olurdu ???

Arkadaşlar başka çare olmadığını görünce o konudan haberdar olmak için mecburen önemli olmasada oraya mesaj atmak zorunda kalıyor. Bu da konunun sonra okuyan için gözden geçirirken boşa zaman harcamasına sebep oluyor.

Haberdar et seçeneği doğrudan üye olunan adrese mail atıyor.

Sorun, çoğu pasif üyenin sürekli forumu tıklamak yerine, ilgilendiği ya da cevap beklediği konuları haberdar et şeklinde işaretleyip, mail olarak takip etmesinden kaynaklanıyor.

Bu şekilde, foruma hiç uğramayıp, 500 konunun haberdar et düğmesine tıklayan arkadaşlar vardı.

Biz forumun ön planında bilgi paylaşırken, arka planda ise paylaştığımız bilgiyi kat be kat aşan inanılmaz bir trafik yoğunluğu oluşuyor.

Forumumuz spam mail yüzünden askıya alındığında ilk önce zararlı yazılım eklendiğini zannettik.

Bu yüzden forumu sürekli yeniden sıfırdan kurduk. Kurulum esnasında favoriler vs gibi foruma sonradan eklenen özellikler de gitmiş oldu.

En son, haberdar et seçeneğini iptal edince, 3 aydır tekrar kapatılmadan devam ediyoruz. Sorunun buradan kaynaklandığı anlaşıldı.

Bir kaç gün içinde forumu daha hızlı bir servera taşıyacağız. Çünkü kullandığımız paket, trafiği karşılamamaya başladı.

Yeni yere taşınıp, forum stabil hale gelince FAVORİLER özelliğini yeniden yükleyelim.

Evet , bu özellik olursa seviniriz.