Elinizde kovanlarınızdan topladığınız trap veya kovan temizliği sırasında olabilir, propolis varsa kimyager bir arkadaşım için 5-10 kg almak istiyorum. Kg fiyatını içinde mum olmaması yada çok az olması kaydıyla 75 TL olarak belirledik. Elinizde bu fiyata verebileceğiniz ham propolis varsa, ne kadar olduğunu ve iletişim bilgilerinizi [email protected] adresine mail atabilirmisiniz.
Bir grup arkadaşımız, bunların başında Halil Bilen ve Ballı Baba geliyor, sürekli olarak siz üretin illaki müşterisi bulunur fikrini savunuyordu.
Epeyce kalabalık bir başka grup arkadaş ise, talebi olmayan ya da ucuz fiyat verilen birşeyi niye üretmekle uğraşayım diyordu.
Görülen o ki, üretmek gerekiyormuş.
Mart ayında eski bir arkadaşım yana yakıla beni aradı, ameliyata girecek bir hasta için çok acil propolis istedi.
Vücudunda kapanmayan yaralar varmış ve doktor propolis kullanmasını önermiş.
Ben de, ya önceden haberim olaydı üretirdim falan filan deyip etrafa bir soruşturayım deyinceye kadar, arkadaş başka bir kaynaktan epeyce de pahalı olarak temin etmiş.
Murat hocam çok doğru diyorsunuz. Biz alışmışız kul sıkışmadan hızır yetişmez sözüne illaki kul sıkışacak yani bir de kapanmayan yaralarda kullanılan arı sakızı, arı sakızının istikbali parlak gibi görünüyor.