Murat Bey; şöyle bir şey yapma imkanınız olabilir mi acaba? Foruma üye olarak giren kişilere bir süre (1-2 ay olabilir) minik bir pop-up penceresi açılıp paylaşacakları fotoğrafları silinmeyecek bir yere (adres gösterilebilir) yüklemeleri konusunda uyarıda bulunabilir misiniz. Uygulama fotoğrafları konusunda çok mağduruz gerçekten. Görsel şeyler her zaman konuyu daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor keza…
murat bey öncelikle teşekkürler
hızı artmışken eski görsel arayüzünü tekrar geri getirirebilirseniz memnun oluruz.
banner kısmı vs daha güzel duruyordu
Busabah 07.38’de “Bal Süzme Makinesi Alırken” adlı konuya bir yorumda bulundum. Bu yorum “Plastik Kovan Tabanı” adlı konuya ithal olmuş. Muhtemelen gün içerisinde oldu. Hamravat nick’li kişinin iletisinin hemen altına yaptığım yorum, daha sonra Murat hocamın yorumu “Plastik kovan tabanı” adlı konuya geçmiş. O sayfadan benim yorumumdan itibaren koparılım “Bal süzme makinesi” konusunda Hamravat nick’li kişinin yorumuna eklenmesini arz ederim.
NOT: Bal süzme makinesi’ndan plastik kovan tabanına konu nasıl gitti? Çünkü rekabetten bahsetmiştim. Plastik kovan tabanında rekabet olmasaydı bize 40 liradan saplamaya devam edeceklerdi. Rekabet sonucunda bu olayda fiyatlar 20 tl’ye kadar düştü. (1’inci sınıf plastik) Petrol fiyatlarının daha da düşmesi sonucunda muhtemelen daha da ucuza bu ürünleri alabileceğiz.
Civan ile Süzen sektöre hizmet vermeye devam etsinler. Hatta daha başkaları da girsinler. Bundan biz faydalanırız. Konunun özeti bu idi.
Hosting değişikliği ile fotoğraflar teknik olarak kaybolmaz.
İçerikte kullanılan fotoğrafları zaten forum dışında barındırıyoruz.
Fotoğrafları, photobucket, flickr ve benzeri büyük sistemlerde barındırmak gerek. Piyasaya giren küçük işletmeler bir süre sonra ya para istemeye başlıyor ya da dükkanı kapatıyor.
Yedeklerden Temiz yükleme yaptığımızda sadece avatarlar kayboluyor, üyelerin avatarlarını yeniden yüklemesi gerekiyor.
Adnan bey, ben bugünlerde sadece teknik işlere bakabiliyorum. İçerik yönetimiyle moderatör arkadaşlar ilgileniyor.
Ben fiyat, firma ismi, plastik imalat tanıtımına denkgeldiğim zaman temize havale edip konuyu komple kaldırıyorum