İnegöl den selamlar

Herkese inegöl den saygi ve selamlar ismim Soydan Türk 39 yasindayim otobüs soforuyum bir yildir az cok formu takip ediyorum inegöl ün FEVZIYE koyunde amatorce bir arilik kurdum kendime hobi olarak sekiz kovan arim var insallah siz buyuklerimden vede ustalardan kardeslerimden bir cok sey ogrenecegime eminim böyle bir site kurup insanlari hem kaynastirdiginiz icin hemde tüm bilgi tecrübe vede birikimlerini gelecek nesillere aktardiginiz icin vede tüm iyi insanlari buraya topladiginiz icin emegi geçenlere teşekkür ederim…
Yolu inegol e dusenlere , inegol de isi olanlara her zaman yardim etmeye hazirim !!!
SOYDAN TÜRK
05325830016
İNEGÖL/BURSA

hayırlı bereketli olsun. arının ırkı nedir? kaç çerçevede şuan?

Hoşgeldiniz

Arılığınız hayırlı bereketli olsun.

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Foruma hoşgeldiniz.

Arılığıniz hayırlı olsun.

Bol ballı bir sezon diliyorum.

Soydan Bey hoşgeldiniz, hayırlı olsun.

Soydan bey hoşgeldiniz,

Arılığınızın fotoğrafını paylaşmanızı bekliyoruz.

Muammer bey tesekkurler valla arilarimi aldim yerli irk denildi toplamda 13 kovanim var 3 kovanim 6 citada 7 kovana 3 gun once kat attim 3 taneside 9 citada insallah yarin onlara da kat atacagim

Hosbulduk bestofwesd bey :smiling_face:

Tesekkurler mumin bey sagolun varolun :smiling_face:

Hosbulduk selahattin bey sagolun “ALLAH” razi olsun :smiling_face:

Hosbulduk cengiz bey sagolun☺ acaba resimleri nasil paylasiyoruz ? Vede ilk resimlerimi kurdugum ariliginarilik bolumune mi acacagim ?

Hoşgeldiniz

Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapatalk programını cep telefonuna googleplay’den yükleyip, oradan resimleri paylaşıyoruz. Resimleri kendi kurduğunuz arılığa yüklemenizi tavsiye ederiz. Sonraki yıllarda aynı aylarda bakarsınız, mevsim gidişatına göre bilgi sahibi olursunuz, bilgi arşivi.

Hosbulduk Hüseyin bey :slight_smile:

LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muammer bey dunden beri ugrasiyorum bir turlu yukleyemedim hep hata veriyor anlamadim gitti en sonunda size whatsapp atacam sizden ricam buraya atmaniz sizin icinde mumkunse

Özelden geliyorum.

Deneme
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180504/a6acfcca5b84e5a8e76e0256fc6bfb7d.jpg

LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olmuş