inegöllü arıcılar

selamün aleyküm, İnegöl 'deki arıcı abilerimle yakından tanışmak isterim, buradan veya e-mail ile bana rahat ulaşabilirsiniz, bekliyorum.

Aleykümselam mustafa abi,hoşgeldin.

Benim arılık şehitler de sen inegöl ün neresindensin

memnun oldum Ufuk Bey; ben alanyurt da oturuyorum, arılarım Deydinlerde. e-postayla telefonunu gönderirsen ararım buluşur tanışırız :slight_smile:

İnegöllü arıcı arkadaşlar;
Kovan ihtiyacını nereden karşılıyorsunuz? Oralarda satılık 1-2 kovan arı var mı?

Merhaba murat kardeşim,ben bursada oturuyorum ve buradaki arıcılık malzemesi satan yerlerden alıyorum ama inegöldede malzemeciler var.

Satılık arı nisandan önce bulmak zor.

Eğer niyetin varsa yardımcı olmaya çalışırım aklımda bulunsun…

Ben Keles’te ikamet ediyorum. Sık sık İnegöl’e gidip geliyorum. Bu yıl kış neredeyse hiç gelmedi, havalar bahar gibi. Ben de erkenden arı aramaya koyuldum. 1-2 kovan arı edinmek istiyorum. Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Elbette yardımcı olurum,elimden geleni yaparım.

Keleste merkezdemisiniz

Evet, Keles merkezdeyim. Bir yandan arı ararken bir yandan da arı koymak için uygun yer arıyorum. Burada meyve ağaçları (özellikle kiraz) çok olduğundan ilaçlama yapılıyor. Rakım da yüksek olduğundan mevsim de geç başlayacaktır herhalde. Artık olduğu kadar hobi arıcılık yapacağım.

Benim bulundugum bólgedede meyve agaçlarî yogun. Óncelikle arilik yerini ayarlamaya bakmalisin.

İlaçlamanın zararı olmuyor mu?

Eger ilaç yaparken arilar çiçeklerin úzerindeyse zarari oluyor. İlaç yapildiktan sonra arinin o çiçege gitmedigini saniyorum…

selamın aleyküm inegöl fevziye köyünde arıcılık yapmaya başladım, eniştemiz ev hediyesi olarak iki oğul verdi yani şuan iki kovanım var fakat bu işe iyice merak sardım geliştirmek istiyorum nasipse ve sizlerinde desteğini bekliyorum…

Aleykum selam onurberk bende cerrahta arıcılık yapıyorum her konuda elimden geldiği kadar yardımcı olurum hatta Fevziye köyünü de merak ediyorum bir gezmek istiyorum gelirim yanınıza inşaallah boş zamanlarinizda bol bol formu okuyun kafamızda soru işaretlerinin cevapları mevcut

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an Kaş merkezde yaşasam da bende İnegöllüyüm. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı selamlar.