bu gün bir petek aldık tadımlık. Allah bereket versin, herkese nasip etsin. İnsanın kendi kovanından aldığı bal en iyibalmış arkadaşlar bu gün öğrendik bunu. İnşaAllah resimleri düzgün yükleyebilmişimdir. Herkese hayırlı ve bol kazançlı sezonlar.
(Nihayet deneye deneye başardım galiba bu resim işini)
Hepinize çok teşekkür ediyorum sevgili arkadaşlar.
Sayın Halil Bilen ben bu arıcılık işine sıfırdan başladım. ( başlama amacım aslında çok farklı ama (maddi değil)) Arıcılık hakkında hiçbir bilgim yoktu desem yalan olmaz heralde. Bu arıcılık işine niyeti kurup başlamaya karar verdiğim zaman internette ilk aramada bu forum ile karşılaştım; ve ilk okumaya başladığım andan itibaren de bırakamadım. Verilen bilgiler ansiklopedilere, ders kitaplarına konu olacak düzeyde. Ama benim gibi acemi arıcılar için işin en iyi yanı bizlern anlıyabileceği bir dille anlatılması. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama; önce forumdan bakıp, notlar alıp ondan sonra arılıkta uygulamaya başlıyorum.
Bu vesile ile eğer bu arılığı başarılı buluyorsanız bunda sizlerin katkısı çooook büyüktür. Onun için hepinizden Allah razı olsun. Lütfen haklarınızı helal ediniz.