İzmir Bayraklı Arıcılık Kursu

Değerli Arıcılar,

İzmir Bayraklıda 26 Kasım 2014 tarihinde arıcılık kursu başlıyor. Bir kaç gün önce haberim olduğu için son anda kayıt oldum. Kayıt ücreti olarak 100 TL. verdim.1-1,5 ay sürecekmiş.Özkanlar ilköğretim okulunda gerçekleşecek kurs 18.00 - 22.00 saatleri arasında yapılacak.Forumdan katılacak arıcı abilerim, kardeşlerim varsa kursta görüşmek dileğiyle.

Nedir bu 100 TL.

Sizden ne amaçla yada hangi kurum adına aldılar bu parayı?

Ana arı yetiştirme kursu desek, gece olmaz.  Arıcılar birliği düzenliyor olsa herhalde Halkeğitim merkezinde olur. acaba Özel mi?

Bir zamanlar, her resmi kurumda olan yöntem. Git şuraya 100 tl yatır makbuzu getir, parayı ödersin, makbuza bakarsın, … ye bağış… :)…

Bu kurs, halk eğitim merkezi tarafından düzenlenen bir kurs ise yazılan makbuz bağış makbuzudur. Bağışı biraz az almışlar.

bende halk eğitim merkezinin açtığı kursa

katıldım ancak okadar para istemediler yalnızca

10 tl sertifika parası istediler,muhakkak

özel bir kurstur.

Halk Eğitimin açtığı bir kurs bu, ders veren hoca tarım il müdürlüğünden biri ve anladığım kadarıyla arıcılar birliğinin desteğiyle açılmış kurs.100 TL yi bağış olarak verdik bu arada kurs temel arıcılık kursudur.

Belediyenin açtığı kurs olmasın, parayı alan kurum olarak ne yazıyor.

Buyurun adres burası
Kursu Ziraat Mühendisi Dr. Şevket Ömür UYGUR veriyor

http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/35/29/970371/icerikler/ari-yetistiriciligi-aricilik-kursumuz-acilacaktir_985854.html?CHK=c3ad43d5509174f47d5658b483c142d4

Döner sermaye meselesi…