Ülkemin başı sağolsun, geçmiş olsun herkese.
Bölgedeki arkadaşlardan haber alabilen var mı?
Ülkemin başı sağolsun, geçmiş olsun herkese.
Bölgedeki arkadaşlardan haber alabilen var mı?
Gecmis olsun TÜRKİYEM.
Depremde ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.
Rabbim tekrarını yaşatmasın.
Teknik arıcılık site üyemiz saygı değer Hataylı Ismail Akyüz ile biraz evvel telefon ile görüştüm. Sağlık durumları iyiymiş. Yalniz birkaç yakını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin. Restorantta bi şey yokmuş. Halkın sığınmasına yardımına açmışlar. Allah razı olsun.
Ülkemize geçmiş olsun.
Birkaç neslin bile unutamayacağı gibi felaket oldu.
Bu soğuk kış gününde herkes perişan, bir kaç gün sonra herşey oturmaya başlayınca ruhen çöküntü başlamaması için yardım edilmeli.
İsmail in sağlık içinde olduğunu biliyoruz, bugün lokantasında bütün yakınlarını korumaya aldığını yazdı.
Yüce Allahım herkesin yardımcısı olsun, sabırlar versin.
Hollanda büyüklüğünde bir alan etkilendi
Başın sağolsun Türkiyem.
Kelimelerin telaffuzdan bile hicap duyduğu elim bir durum. hepimizin başı sagolsun. Rabbim yardımcımız olsun.
Geçmiş olsun Türkiye.
Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, ben de İsmail hocamın durumunu merak ediyordum Allah yardımcısı olsun çok büyük bir felaket.
İsmail Akyüz ailesini bir grup olarak Mersine taşıdı, Kardeşlerinle anlaşıp, nöbetleşe Hatay da ki evine gidecekti.
Başımız sağolsun cümleten. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Geride kalanlara sabırlar diliyorum, sahip çıkmak ülke olarak boynumuzun borcu.
Milletimizin başı sağolsun.
Allah depremzedelere yardım etsin
ölenlere rahmet kalanlara can sağlığı versin yaralılara acil şifalar versin inşallah
Depremden 3 gün sonra bizde görevli olarak Adıyaman’a gittik.
Allah yardım etsin, gerçekten böyle bir felaket yok.
Rabbim kalanlara sabır versin, geride kalmak daha da zor.
Şu an herkes gitti sadece devlet kaldı.
Allah devletimize de yardım etsin, altından kalkmayı nasip etsin.