Bütün arıcı arkadaşlara selamlar.Karamana yeni tayinim çıktı.karamanlı arıcı arkadaşlarla tanışmak isityorum.
hayırlı olsun esat abi . hoş geldin tekrar. yangın kulesinde görev yapmak zor olmalı.
sağol ahmet kardeş.Yangın kulesi derken neyi kastettin anlamadım?Fotoğrafımı kastediyorsan orası ürgüp.Ben sağlıkçıyım.
resimden öyle zannettim.
sanırım karaman daki arıcılar yanlız takılıyor.bizim gibi acemilerle tanışıp bilgilerini bizlerle paylaşmak istemiyorlar anlaşılan
Usta arıcıları geçtim onlar bizimle tanışmak istemiyor.Karamanda benimle beraber hobi arıcılığı yapmak isteyen benim gibi acemi arı sevdalısı var mı?
bismillah .bu guzel ve faydali sitede karamandan biri var ve yorum yapiyor.ustad tanisalim tabi. gorev yeri hangi saglik kurumu
Halk sağlığı müdürlüğünde çalışıyorum.Hocam müsaitseniz yarın tanışabiliriz.
0 542 5928778 ustadim gorusmek uzere . dualariniZin kabulu dwlegiyle kandilininiz kutlu olsun
slm arkadaşlar bende buişe gönül verdim 25 kovan yaptırdım nisan 2014te kısmetse bende varım.dualarınızı bekliyorum
Ahmet bey,şimdiden hayırlı uğurlu olsun,boş kovanlarınız bal ile dolsun ![]()
Hoş geldiniz Ahmet bey…
Dualarımız sizinle…
Sitemizde neye ihtiyaç duyarsanız bulabilirsiniz…
Karamanlılar canlanın biraz…
Ne yani koskoca Karamanda, bu üç arkadaşmı var, arıya ilgi duyan?
Tanıştığımız, siteden haberi olmayan arıcı arkadaşlarıda bilgilendirelim…
Onlarında bilgilerinden faydalanalım…
Hoş geldiniz Ahmet bey…
Ahmet bey aramıza hoş geldiniz. Karamanlı arıcılar için daha önce bir çalışma yapmaya çalıştım. Esat beyle görüştük…daha sonra irtibat kesildi. Önceki maillerime telefon numarası var ararsanız iletişime geçebiliriz.
sa karamandan herkese sevgiler
selam herkese ben de yeniyim 1 yıl oldu başlayalı.bilgilerin paylaşılması arıcılıkta büyük ihtiyaç özelden de msjlaşabiliriz.
Selam Karamandan arıcı dostlara olsun.
Ben Karamanlıyım, Denizlide yaşıyorum. Bilgi alışverişinde bulunmak isterim.
Bu arada Karadağın tepesindeki vadide, arıcılık yapanlar varmış, onlarla tanışmak isterim.
Tekrar selamlar.