kınalıda ayciceği bahcesinde maçkalı, ordulu, rizeli birde caykaralı

hevesle getirmiştim kartal taksimin arkasında kovanlarımı beş altı yıl önceydi ordulu yardımcı oldu diğer arıcı arkadaşların konduğu yere konduk bizde cay demlemiş münübüsünün içinde rizeli çay içiyor ordan burdan arılardan söz ediyorduk gece her halde bir gibi bir korna sesi tarlanın içerisinde o saatte yol istiyor her kez şaşkın birbirimize bakarken münübüsün kapısında belirdi kimmi tecavüzcü coşkun dersem inanmayın daha tehlikeli bir yüz caymı var dedi içeri girdi arkasından bir pitbul kapının ağzını tutmuş alman kurdu ordulu anında kayboldu kendini benim kartala attı rizeli ve maçkalı münübüsün arka koltuğun arkasına attılar kendilerini anlıyacağınız bir sarhoş kılıklı yanında pitbul kapıda alman kurdu birde çaykaralı başbaşa çaylar koyuldu kısık bir sesle hayırdır bu saatte dedik ceza evinin yanında köpek eğitim merkezinde çalışıyorum köpekleri eğitim için arabanın arkasından koşturuyorum dedi malum şahıs ve bir tekme attı pitbula görüyormusun bunu dedi tık yok kurtun dili bir karış dışarda soluyor bunda tık yok bir tekme daha sarhoş konuşmaya başladı bu varya ben öldür dersem öldürür öldürrrrr diye seslendi aman allahım one korkuydu demlik bitti haa benim cesaretim tüpün üstündeki demlikten geliyordu yol verdik gitti sabah namazında binlerce ayciceği bize bakıyordu O AN HER ŞEYE DEĞERDİ arılar bizde zaten sıtres mitres bırakmadı

Cesur adammışsın tebrikler.

:slight_smile: Cesaret. Düşündürücü.

Uğursana kardeşim cesaret düşündürüçü demişsin tam olarak ifadeni anlayamadım.Bir örnek vermek istiyorum bir polis arkadaşımla kaldırımda yürüyoruz birden yanımdan kayboldu yolun karşısına gecti şaşırdım yanına koşar adım gittim hayırdır dedim görmüyormusun abi karşımızdan köpek geliyor dedi köpek köpek olsa ufak tefek bir şey ,anlıyacağın korku polis molis dinlemiyor.Ben şu yaşadığım olayı kendisine yüzyüze anlattıklarım gülmek ile kızmak arasında kalıyorlar çoğu zaman gülmekten yerlere yatıyorlar benzetmesi dahi gerçek oluyor.

Merhabalar. mgencunal beyin ifadesine ben cesaretmi korkumu anlamında söylemiştim. Ama bende karşımda köpek görürsem boyuna göre :slight_smile: pek korkmam. Ama önüm haricinde nerden olursa olsun, boyu ne olursa olsun inanın bende hoplarım. Sizinde değiniz gibi.

Korku isim sıfat hiçbirşey tanımıyor.

Gece, pitbul, kurt, sarhoş…Neresiydi?

Kınalı Silivridedir.Ceza evine yakın bir köpek eğitim merkezinden olduğunu söylemişti malum şahıs.

Bu kadar denk gelmeler hatırayı doğurdu aksi halde hatıra olmazdı.