KONYADA ARICI YOK MU?

arkadaşlar ben akşehirde amatörce arıcılığa başlayan birim ancak konya bölgesinin zengin bitki örtüsü olmasına ramen arıcılık konusunda geri kalmış bir bölge olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum ?

ben varımm
konyadan

2 Konya’lı bu foruma çok diye, biri gitmeden diğeri gelmiyor anlaşılan.

Selamünaleyküm kardeşlerim bende konyalı bir arıcıyım...Mersinli sahtekar bir arıcı yüzünden şu anda geçici bir süre ara verdim arıcılığa en kısa zamanda başlayacağım inşallah....

s.a. bende Konyadayım arkadaşlar yeni üyeyim kendi çapımda üç kovanım var bu seneyi öyle geçirdik kendimizi yetiştirmeye öğrenmeye çalıştık inşallah seneye kovan sayısını bir kaç tane daha artırıp öğrenmeye devam edeceğiz. formda gerçekten bilgili üstadlar var bizde elimizden geldiğince onlardan faydalanmaya çalışacağız. selam ve saygılarımı sunarım.

Tüm arı dostlarına sağlık ve huzur dolu günler. Bende arıcılığa bu yıl Konya-Hadim de bir öğretmen arkadaşın etkisiyle başladım. Sanırım iyi de oldu sanki bir virüs gibi ama faydalı bir virüs ve ben de birkaç arkadaşa bulaştırmayı düşünüyorum.

bende konya dan amatör arıcıyıom

bende varım

s.a arkadaşlar bende konya dan arıcı isa

BENDE VARIM ARKADAŞLAR BEN DE KONYA’LIYIM KONYA’NIN SARAYÖNÜ İLÇESİNDEN AMATÖRCE ARICILIK YAPIYORUM.

Konyalı arıcı arkadaşlar sizlerle tanışmak isterim.
msn adresim: [email protected]
tel numaram:05053736892
İşyerim fuar civarında tanışmak isterseniz beklerim
tel’den irtibat kurarsak adresi tarif ederim.
selamlar

Merhabalar Konya da arıcı olmaz mı? Ben konya ılgın dan arıcıhoca emekli ilkokul oğretmeniyim.Arılarla uğraşırken birde baktım 430 arım olmuş.Bu kadar arıya bakmak ne mümkün bu yılda çok güzel oldu.Çıta çakmak,tellemek,petek takmak,kat yaptırıp atmak bezdirdi.Ilgından ve aydından güzel verim aldım.Diyeceksiniz ki neden arı satmıyorsun satamıyorum.ancak birkaçtanesini hediye verdim.Hediye versem hepsini alacaklar.Sizlerden arı satabilmem için yardım istiyorum.Yoksa sizlerde mi hediye istersiniz.Selamlar iyi kışlatmalar.0536 4332285

1 Beğeni

selam ARICIHOCAM bende AŞAĞIÇİĞİL de ikamet etmekteyim vaktimiz olursa tanışıp görüşmek isterim tabiki bilgi alışverişi ve yardımlaşma da olabilir saygılar…05414900042 [email protected]şağıçiğilde kardeşler lokantası nı çalıştırmaktayım.

BENDE VARIM ARKADAŞLAR BEN DE KONYA’LIYIM KONYA’NIN KADINHANI İLÇESİNDEN AMATÖRCE ARICILIK YAPIYORUM.SİZLERLE TANIŞMAK İSTERİM POYRAZPOYRAZ_42@HOTMAİL.COM HOTMAİL ADRESİM

merhaba arkadaşlar bende konya beyşehir de gezgin arıcılık yapıyorum

Kardeş akşehirde arı malzemeleri satan bi yer var mı biliyormusun?

akşaehirde satan varmı bilmiyorum ben genelde konyaya gidiyorum alamya sen şuan nerde oturuyorsun abe

Merhaba konyalı arıcı arkadaşlar, Konyada  çok arıcı olduğunu biliyorum ama nette fazla yok. sadece Bozkır da 300 civarında arıcı var, ben birliğe kayıtlı arkadaşlara  iletişim kurmaya çalıştım  grup kurdum bakan olmadı.
Neyse ben  Konya merkez Karatay da ikamet eden  arılarımı  Alanya da  kışlatıp bahar konya  yazı bozkır yaylalarında  geçiriyorum. 
Konyalı arıcı arkadaşlarla tanışıp  sohbete hazırım.

[email protected]

slm arkadaş tanışalım [email protected]

Ben varım arkadaş.12 arım var.Arı üretip satıyorum .Balda fazla gelir yok.