Kaan bey
Lütfen fazla polemik yapmadan okuyun konuları,zaman kaybediyorsunuz.
Kaan bey
Lütfen fazla polemik yapmadan okuyun konuları,zaman kaybediyorsunuz.
Forumumuzda en fazla tartışılan ve tartışma yaratan konuların başında; bir konu açarken forumda hiç araştırma yapmadan mükerrer konular açmak ve üslubumuza dikkat etmemek. Allah aşkına şu üç günlük dünyada değer mi kalp kırmaya?
Sence mukerer konumu burda bilinmeyen birseyin teshisi isteniyor. Rustune ermis gerekli olgunlugu gosteren insanlar parmaklarini yorarak bilgi verirken neden bilgi icermeyen yazilar geliyor. Ismail bey ben sizi kirmamis olimde gerekli bilgiler kitaplarda zaten var ne yapalim simdi bunca tecrubeli insanları hice mi sayalim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sence mukerer konumu burda bilinmeyen birseyin teshisi isteniyor. Rustune ermis gerekli olgunlugu gosteren insanlar parmaklarini yorarak bilgi verirken neden bilgi icermeyen yazilar geliyor. Ismail bey ben sizi kirmamis olimde gerekli bilgiler kitaplarda zaten var ne yapalim simdi bunca tecrubeli insanları hice mi sayalim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet mükerrer konu.
1-Kireç hastalığını soruyorsun, forumda fazlasıyla bilgi var.
2-Arı sıkıştırmayı soruyorsun, forumda fazlanın da fazlasıyla bilgi var.
En basiti zahmet edip te sizde parmaklarınızı yorup araştırdıktan sonra konu yazsaydınız, hem sorunuz daha farklı olurdu hem de aldığınız cevaplar.
En ufak eleştiriye gelemiyorsunuz, hemen uslubunuz değişiyor. Madem ki o değerli bilgileriniz kitaplarda var, size iyi okumalar.
bence kovanlardan bal sağımı yapılmış bu zamana kadar yanına uğranmamış. varrroa kışa girmeden bitirmiş kovanları.
sıkıştırmayla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
bu resimlerdeki sönen kovanların kışa nasıl hazırlandığına bakmak lazım, diğer arkadaşların dediği gibi varroa mücadelesi başarıyla uygulanmış mı, ve kışa girerken yeterli mevcut (erişkin+yavru) var mıydı ? benim görüşüm kışa girerken jenerasyonun döngüsü için yeterli mevcut yokmuş.