Karakovandan 3 - 5 kasnak bak çıkarttık mı, ağaçtan 1-2 koloni indirdik mi sezon biter gider Allah’ın izniyle… ![]()
Eskiden bir de diyar diyar kek vermeye geziyordu, Allah’tan o işi çabuk bıraktı…
Karakovandan 3 - 5 kasnak bak çıkarttık mı, ağaçtan 1-2 koloni indirdik mi sezon biter gider Allah’ın izniyle… ![]()
Eskiden bir de diyar diyar kek vermeye geziyordu, Allah’tan o işi çabuk bıraktı…
Ankara Gölbaşında şu an kurs verilmektedir.Muhsin Yazıcıoğlu spor merkezindedir. Hafta sonlarında saat 08:00-15:00 saatleri arasında yapılmaktadır.
Saygılar.
İhsan Hoca mı veriyor?
Evet Sedat bey İhsan hoca veriyor kursları.
Hoca’ya çok selam. Onun izole bölgede arıları var dı hala duruyor mu ki?
Selamınızı iletirim sedat bey. İzole bölge neresi anlamadım desem.
İhsan Hoca’nın Çamlıderede miydi hatırlamıyorum izole bir arılığı vardı. Anadolu ırkı diyordu ama hangi ekotiptir bilmiyorum. O arılığı gezdirmezdi.
Evet sohbetlerde Anadolu ırkından bahsederiz, Artık benim arılarda melez oldu diyor ve keşke birkaç kovanı gezdirmeyip Ankara da sabit bıraksaydım en azından ırkı korurduk diyor.Arıların ırkına gelince tüm ırklarla çalışıyor şu an bildiğim kadarıyla ama gerçek Anadolu ırkı kalmadı der.
Kısmetse kendisinden bu yılda arı almayı düşünüyorum.
Hayırlısı olsun. Kendi anamızı yetitireceğiz bir şekilde
![]()
İşallah bir gün bizde yetiştirebiliriz.
Bildiğim yöntem Güçlü kovanı anasız bırak Memelerin kapanış tarihini iyi bil. Dogumdan iki gün önce anasını değiştirecegin kovana memeleri tak. ![]()
İşallah diğer yöntemleride bir gün öğreniriz…
![]()